зробити стартовою додати в обране


Архів новин

10 Лютого
Пацієнти, які мають прояви грипу, гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, або гострого респіраторного захворювання, можуть відкрити електронний лікарняний у дистанційному режимі. Міністерство розробило та видало наказ від 04.02.2022 № 233 «Про особливості формування медичних висновків в окремих випадках», який пройшов державну реєстрацію в Міністерстві юстиції. Таке рішення пов’язане з необхідністю безперервно надавати медичну допомогу та зменшити навантаження на лікарів. Читати дальше »»
10 Лютого
8 лютого 2022 року за поданням групи народних депутатів України у Верховній Раді України зареєстровано законопроєкт № 7030 «Про внесення змін до статей 6 та 17 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (щодо недопущення звуження гарантій діяльності профспілок). Читати дальше »»
9 Лютого
8 лютого за участі голови Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрія Зиміна під головуванням Віце-прем’єр-міністра України–Міністра економіки України Юлії Свириденко в режимі відео конференції відбулося чергове засідання Урядового комітету з питань економічної, фінансової політики, паливно-енергетичного комплексу, стратегічних галузей промисловості, розвитку громад і територій та інфраструктури. Читати дальше »»
9 Лютого
Як повідомлялося раніше, 4 лютого 2022 року Торецька територіальна організація Укрвуглепрофспілки провела звітний Пленум теркому. На порядку денному було заслухано звіти про проведену роботу відповідними службами теркому. За підсумками роботи Пленуму прийнято відповідні рішення. Читати дальше »»
9 Лютого
Як повідомлялося раніше, 1 лютого поточного року під головуванням першого віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлії Свириденко відбулося засідання Урядового комітету з питань економічної,фінансової політики паливно-енергетичного комплексу, стратегічних галузей промисловості, розвитку громад і територій та інфраструктури. Читати дальше »»
9 Лютого
Починаючи з 1 січня 2028 року українці зможуть вийти на пенсію незалежно від віку Читати дальше »»
9 Лютого
8 лютого поточного року первинна профспілкова організація Харківського машинобудівного заводу «Світло шахтаря» провела звітну конференцію, на якій було підбито підсумки проведеної роботи у 2021 році. В даній конференції взяло участь 100 членів профспілки. Абсолютною більшістю голосів робота профспілкової організації визнана задовільною, зокрема, по даним напрямкам: Читати дальше »»
8 Лютого
Міністерство охорони здоров'я повідомляє, що розробило проєкт наказу «Про внесення змін до деяких наказів МОЗ» стосовно медичних висновків про тимчасову непрацездатність та електронних лікарняних. Відтак, паперові листки непрацездатності у чотирьох виключних випадках продовжать видавати до 1 травня 2022 року. Читати дальше »»
8 Лютого
ДТЕК Енерго зустрічає чергову поставку морем з імпортним вугіллям, походженням із Колумбії. Судно класу «Панамакс» пришвартувалося в порту ТІС та вже в найближчі дні поповнить склади ТЕС ДТЕК Енерго. Обсяг поставки - 45 тис. тонн. Читати дальше »»
8 Лютого
На виконання законів України щодо загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, пенсійного забезпечення військовослужбовців, учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та з метою здійснення додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2022 році Мінсоцполітики підготовлений проект постанови, який забезпечить з 1 березня 2022 року наступні кроки: Читати дальше »»
RSS