зробити стартовою додати в обране


Архів новин

19 Липня
У Пенсійному фонді України розповіли, як перейти із одного виду пенсії на інший Читати дальше »»
18 Липня
Верховна Рада проголосувала за основу за Закон про внесення зміни до пункту 10-2 розділу ХІІІ "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про виконавче провадження" щодо виконання рішень про стягнення з фізичної особи заборгованості за житлово-комунальні послуги у період дії воєнного стану. Читати дальше »»
18 Липня
Федерація професійних спілок України рішуче засуджує спроби протиправної конфіскації власності профспілок. Читати дальше »»
16 Липня
Кожен працівник має право на отримання компенсації втраченого за час лікування заробітку – в умовах війни Фонд соціального страхування України продовжує фінансувати допомоги по тимчасовій втраті працездатності в повному обсязі. Читати дальше »»
14 Липня
За дорученням Президії ЦК Профспілки ( 29 червня 2022 року) голова Профспілки Андрій Зимін направив звернення до голови Офісу Президента України, Міністра інфраструктури України, голів Антимонопольного комітету та Державної регуляторної служби України з приводу наявної ситуації у вугільній галузі в умовах воєнного стану та негайного вирішення ряду нагальних питань.. Читати дальше »»
14 Липня
Застраховані особи отримують від Фонду соціального страхування України компенсацію втраченого за час лікування заробітку незалежно від причин настання тимчасової непрацездатності (виключення – непрацездатність, викликана сп’янінням, протиправною діяльністю тощо). Читати дальше »»
14 Липня
На черговому засіданні Уряду було ухвалено постанову Кабінету Міністрів України «Про утворення державної служби захисту критичної інфраструктури та забезпечення національної системи стійкості України». Читати дальше »»
13 Липня
11 липня 2022 року відбулося засідання Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні в Будинку профспілок та у режимі ZOOM-конференції. Читати дальше »»
13 Липня
У Верховній Раді України 9 липня ц.р. мав розглядатися у цілому проект Закону щодо спрощення регулювання трудових відносин № 5371. Читати дальше »»
RSS