зробити стартовою додати в обране


Архів новин

7 Квітня
6 квітня за ініціативою Міністерства енергетики спільно з Міністерством фінансів та Державною казначейською службою забезпечено перерахування шахтарям коштів в сумі 677,7 млн гривень. Читати дальше »»
7 Квітня
За номером 16-77 у контакт-центрі НСЗУ можна отримати інформацію щодо надання медичної допомоги та роботи медичної системи під час воєнного стану. Читати дальше »»
7 Квітня
Через бойові дії, ускладнену логістику і технічні обмеження, створення електронних лікарняних або видача паперових листків непрацездатності сьогодні можуть бути ускладнені. Читати дальше »»
6 Квітня
Енергетичне співтовариство ухвалило рішення щодо створення Фонду енергетичної підтримки України для протидії наслідкам російського вторгнення. Читати дальше »»
6 Квітня
31 березня, відбулося засідання парламентського Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів за участю заступника Міністра фінансів Романа Єрмоличева. На комітеті було підтримано внесення змін до деяких законів України щодо надання соціальних послуг у разі введення надзвичайного або воєнного стану в Україні або окремих її місцевостях. Читати дальше »»
6 Квітня
Вчора, 5 квітня відбулася телефонна розмова голови Профспілки Андрія Зиміна з Міністром енергетики Германом Галущенко. Читати дальше »»
5 Квітня
Федерації професійних спілок України надає коментар до окремих положень законодавства України стосовно регулювання трудових відносин на тимчасово окупованій території України, а також інших дій громадян України, що вважаються колабораціонізмом та тягнуть кримінальну відповідальність Читати дальше »»
5 Квітня
4 квітня п.р. за участі голови голови Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрія Зиміна відбулося засідання Спільного представницького органу об’єднань профспілок репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні у режимі ZOOM-конференції. Читати дальше »»
5 Квітня
 4 квітня 2022 року в Укрінформі відбулась пресконференція на тему: "ДІЯЛЬНІСТЬ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФСПІЛОК УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИ". Читати дальше »»
4 Квітня
Здійснення прямої військової агресії росії проти України призвело до руйнації цивільної інфраструктури, помешкань, загибелі українських громадян. Більшість тих, чиї домівки знаходились на лінії зіткнення та окупації загарбників, опинилися в скрутному становищі та вимушені були покинути рідні місця. Читати дальше »»
RSS