зробити стартовою додати в обране


Архів новин

4 Квітня
В умовах воєнного часу українські роботодавці можуть призупинити дію трудового договору зі своїми працівниками – у такому випадку працівник тимчасово припиняє виконувати роботу, однак трудові відносини зберігаються. Читати дальше »»
4 Квітня
Міністерство соціальної політики України разом із ЮНІСЕФ розпочинають багато цільову програму грошової допомоги для незахищених родин із дітьми, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки. Читати дальше »»
1 Квітня
Шановні друзі! Пропонуємо Вашій увазі черговий №13/2022. газети " Профспілкові вісті" Нагадуємо, що редакція прийняла рішення виходити зі свіжими числами газети шотижня, аби вчасно і систематично інформувати читачів про перебіг подій у профспілковій спільноті у ці нелегкі воєнні часи. Читати дальше »»
1 Квітня
Урядом прийнято постанову № 363, якою визначено деякі питання виплат пенсії та грошової допомоги внутрішньо переміщеним особам Читати дальше »»
31 Березня
Мінрегіон розробив зміни до Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг, які враховують особливості її застосування під час дії воєнного стану. Читати дальше »»
30 Березня
29 березня поточного року Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження №250-р «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству енергетики на 2022 рік» , згідно з яким здійснено перерозподіл видатки розвитку в сумі 426 248 тис. гривень шляхом: Читати дальше »»
30 Березня
Міністерство економіки України надає відповіді на поширені питання зі сфери трудових відносин в умовах воєнного часу Читати дальше »»
30 Березня
24 лютого Російська Федерація напала на Україну, залишивши сотні тисяч громадян без домівок у Харкові, Маріуполі, Чернігові, Бучі та інших містах країни. Читати дальше »»
29 Березня
Про це йдеться у постанові уряду №348 від 22 березня. "Встановити, що в період військового стану до керування транспортними засобами категорії С, С1 на території України допускаються особи, які мають посвідчення водія категорії В", – сказано в постанові Читати дальше »»
29 Березня
Міністр соціальної політики України Марина Лазебна повідомила, що внутрішньо переміщені особи, які змушені були покинути місце постійного проживання у зв’язку з широкомасштабним вторгненням російської федерації в Україну, отримають допомогу на проживання від держави у розмірі 3000 гривень на кожну дитину або людину з інвалідністю, та у розмірі 2000 гривень на кожну іншу особу. Читати дальше »»
RSS