зробити стартовою додати в обране


Архів новин

6 Травня
За наполегливих та послідовних дій Укрвуглепрофспілки вчора, 4 травня, було здійснено випуск бюджетних коштів на виплату заробітної плати працівникам державних вугледобувних підприємств. Читати дальше »»
5 Травня
З початку бойових дій на території України Держпраці докорінно змінила підходи до реалізації своїх повноважень. Головним вектором діяльності визначено консультування та надання допомоги в організації процесу виробництва з метою збереження та зміцнення економіки України. Читати дальше »»
5 Травня
В умовах воєнного стану з огляду на необхідність забезпечення достовірності відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Міністерством юстиції реалізовано можливість проведення найбільш нагальних реєстраційних дій, а саме державної реєстрації: Читати дальше »»
4 Травня
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2022 р. № 164 «Деякі питання нотаріату в умовах воєнного стану» (зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 19 квітня 2022 року № 480) (далі - Постанова) наказом Міністерства юстиції України від 3 травня 2022 р. № 1760/5 затверджено перелік нотаріусів, якими в умовах воєнного стану вчиняються нотаріальні дії щодо цінного майна, з яким можна ознайомитися на сайті Міністерства юстиції за посиланням
Читати дальше »»
3 Травня
Рішенням Уряду визначено, що у разі відсутності технічної можливості в АТ “Укрпошта” доставляти пенсії одержувачам на територіях, на яких проводяться бойові дії, суми пенсій буде перераховано на рахунки, відкриті в АТ “Ощадбанк”. Читати дальше »»
3 Травня
30 квітня 2022 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення пенсійного законодавства» від 15.02.2022 р. №2040-IX, яким урегульовано низку питань у сфері пенсійного забезпечення громадян. Читати дальше »»
2 Травня
За інформацією Департаменту з питань економічного розвитку та ціноутворення апарату ФПУ, ГК «Нафтогаз України» та інші постачальники природного газу продовжують забезпечувати своїх клієнтів природним газом навіть в тих регіонах, де йдуть бойові дії, побутові споживачі отримують газ за ціною 7,96 грн/куб. м з ПДВ, без вартості розподілу.
Читати дальше »»
2 Травня
На травневі свята мали б бути подовжені вихідні (з 30 квітня до 2 травня та з 7-9 травня). Але через війну працівники працюватимуть в понеділки 2 та 9 травня з оплатою праці як у звичайний (несвятковий) робочий день.

Читати дальше »»
2 Травня
28 квітня 2022 р. відбувся круглий стіл присвячений Всесвітньому дню охорони праці головною темою якого став захист працівників в екстремальних умовах. Читати дальше »»
RSS