зробити стартовою додати в обране


Архів новин

15 Лютого
Україна належить до дванадцяти країн світу з найбільшими обсягами видобутку вугілля. Вугільна промисловість – базова галузь економіки країни і важлива складова її паливно-енергетичного комплексу. Від її стабільної роботи залежить робота суміжних галузей, зокрема електроенергетики та металургії, а також забезпечення паливом та енергією комунально-побутових потреб країни . Слід зазначити, що у вугільній промисловості зайнята значна частина населення, матеріальне й соціальне благополуччя якого безпосередньо залежить від її стабільної роботи. Читати дальше »»
15 Лютого
12 лютого на ставок села Варварівка прибули три автобуси з шахтарями з Павлограда, Тернівки та Першотравенська. Тут за ініціативи Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України відбулися вже традиційні змагання зі спортивного зимового риболовлі. Читати дальше »»
14 Лютого
Розмір субсидії залежить не тільки від складу домогосподарства, розміру доходів і набору комунальних послуг та тарифів на них, але й від рівня епідеміологічної небезпеки у конкретному регіоні Читати дальше »»
14 Лютого
8 лютого відбувся Diia Summit, на якому була презентована низка зручних держпослуг онлайн для українців. Читати дальше »»
11 Лютого
02 – 04 лютого 2022 року в м. Львові відбувся Конгрес молоді Федерації профспілок України. Читати дальше »»
11 Лютого
На Єдиному державному вебпорталі електронних послуг «Дія» вже в березні може з’явитися електронне відображення пенсійного посвідчення. Читати дальше »»
11 Лютого
В Україні змінили тривалість амбулаторного та стаціонарного лікування пацієнтів із COVID-19. Докладніше про причини та зміст відповідних змін розповів сьогодні під час брифінгу Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Читати дальше »»
10 Лютого
Введення накопичувальних пенсій на держпідприємствах планується проводити у рамках реформування системи корпоративного управління Читати дальше »»
10 Лютого
Створення Робочої комісії та початок переговорів щодо змін до чинної Галузевої угоди були ініційовані Профспілкою ще у лютому минулого року у зв’язку з необхідністю підвищення рівня заробітної плати працівникам вугледобувних підприємств, низький рівень якої не тільки не відповідає положенням Галузевої угоди, але й в умовах сьогодення не забезпечує основні життєві потреби працівників та їх родин. Читати дальше »»
10 Лютого
Понад 3 мільйони українців були на оплачуваному Фондом соціального страхування України лікарняному упродовж минулого року. ФССУ профінансував для них більше 5 мільйонів листків непрацездатності, які їх роботодавці опрацювали, розрахували та подали до Фонду на оплату. Читати дальше »»
RSS