зробити стартовою додати в обране


Архів новин

16 Червня
Відповідно до статті 40 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» при призначенні пенсій застосовується середня заробітна плата (дохід) в Україні, з якої сплачено страхові внески, обчислена як середній показник за три календарні роки, що передують року звернення за призначенням пенсії. Читати дальше »»
16 Червня
Особи, які досягли віку 60 років у 2022 році мають право на призначення пенсії за віком за наявності страхового стажу не менше 29 років. Читати дальше »»
16 Червня
Міністр енергетики Герман Галущенко в ефірі телемарафону підкреслив, що підготовка до опалювального сезону 2022/2023 вже розпочалася. Водночас вона ускладнена викликами, пов’язаними з війною. Читати дальше »»
15 Червня
Фонд соціального страхування України продовжує здійснювати страхові виплати за травень – станом на сьогодні щомісячні виплати отримали 108,7 тисячі потерпілих на виробництві та членів їх родин. Читати дальше »»
15 Червня
У Міністерстві із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України оприлюднили інструкцію, як пройти віддалену ідентифікацію для отримання пенсійних виплат через Дія. Підпис Читати дальше »»
14 Червня
Уряд України вніс зміни до списку товарів, експорт та імпорт яких підлягають ліцензуванню, і квот на 2022 рік. Читати дальше »»
14 Червня
Для тих, хто потребує медикаментозного лікування, нагадуємо, що в Україні працює програма «Доступні ліки», завдяки якій пацієнти можуть отримувати їх безоплатно або з невеликою доплатою. Читати дальше »»
14 Червня
Наказом Мінреінтеграції затверджено оновлений перелік, на основі якого внутрішньо переміщеним особам здійснюватимуть виплати. Нагадуємо, перелік не є фіксованим документом – він регулярно актуалізується. Читати дальше »»
13 Червня
Пенсія у зв’язку з втратою годувальника призначається непрацездатним членам сім’ї, які перебували на утриманні годувальника. Читати дальше »»
13 Червня
Кабінет Міністрів України унормував питання щодо виплат пенсій та інших соціальних виплат на територіях, де не провадиться діяльність АТ «Ощадбанк» та інших банківських установ. Відповідна постанова ухвалена 10 червня на засіданні Уряду за поданням Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Читати дальше »»
RSS