зробити стартовою додати в обране


Архів новин

13 Червня
Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, зазначила: «що зараз ведуться перемовини з країнами-партнерами, щоб організувати відпочинок дітей у безпеці за кордоном. Але також нам було важливо зробити цей процес контрольованим та безпечним для дітей і мати гарантії повернення їх в Україну» Читати дальше »»
10 Червня
Відповідно до частини першої статті 34 Кодексу законів про працю України, простій - це зупинення роботи, викликане відсутністю організаційних або технічних умов, необхідних для виконання роботи, невідворотною силою або іншими обставинами. Читати дальше »»
10 Червня
Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко взяв участь в нараді щодо проблематики внутрішнього переміщення, спричиненого військовою агресією рф. Нарада відбулася під головуванням Віце-прем'єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук за участі очільників центральних органів виконавчої влади, народних депутатів України та представників міжнародних організацій. Читати дальше »»
9 Червня
8 червня поточного року в змішаному режимі ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України провів робочу нараду з керівниками територіальних та відповідних первинних організацій Укрвуглепрофспілки. Читати дальше »»
9 Червня
Попри вимушену евакуацію за кордон, українці не втрачають свого права на соціальний захист та забезпечуються допомогами від Фонду соціального страхування України. Зокрема, для працівників, які виїхали за кордон через війну, ФССУ фінансує лікарняні та декретні допомоги. Читати дальше »»
8 Червня
7 червня 2022 року Комітетом з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів ухвалено рішення направити законопроєкт № 5371 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення регулювання трудових відносин у сфері малого і середнього підприємництва та зменшення адміністративного навантаження на підприємницьку діяльність» на розгляд Верховної Ради України у другому читанні. Розгляд цього токсичного проєкту у парламенті можливий на пленарному тижні 13-17 червня поточного року. Читати дальше »»
8 Червня
Як бути тим, хто хоче оформити пенсію за віком, але опинився на тимчасово окупованій території, де відділення Пенсійного фонду України закриті? Читати дальше »»
7 Червня
Відбулось засідання Штабу ФПУ з гуманітарної допомоги членам профспілок, профспілковим організаціям та біженцям, які постраждали внаслідок воєнної агресії росії. Головував на засіданні Осовий Г.В. Читати дальше »»
7 Червня
Призначення, нарахування, перерахунок з 01 березня та проведення страхових виплат здійснюють відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України (далі – відділення), які працюють в штатному режимі або відділення, на які відповідно до наказу керівника управління передано функції відділень, які тимчасово не можуть працювати у зв’язку з тимчасовою окупацією або бойовими діями. Читати дальше »»
RSS