зробити стартовою додати в обране


Архів новин

25 Серпня

Шановні колеги!

За традицією в останню неділю серпня шахтарі відзначають день своєї гірничої професії.

Шахтарська праця заслуговує найвищої поваги, адже шахтарі - це люди мужні, сильні, відповідальні, професійні та згуртовані.

У нинішній, вкрай важкий період, під час ведення воєнних дій в Україні,наші шахтарі демонструють наполегливість і самовідданість своїй професії,спрямовуючи всі зусилля на забезпечення, в неймовірно тяжких умовах видобутку, вкрай необхідного нашій Державі вугілля.

Багато шахтарів - членів Профспілки, нині перебуваючи в лавах збройних сил України та у підрозділах територіальної оборони, з високою гідністю виконують свій громадянський обов’язок, захищаючи Вітчизну.

Висловлюємо всім працівникам і ветеранам вугільної галузі слова вдячності та бажаємо міцного здоров'я, доброго подальшого сімейного благополуччя та щоб нарешті настав мир на нашій Рідній Землі.

Низький уклін сім'ям шахтарів, які оберігають їх спокій і надають родинний затишок. Честь і Пошана нашим Шахтарям!

Центральний комітет Профспілки працівників вугільної промисловості України Читати дальше »»
25 Серпня
Кабмін вніс зміни до Порядку надання допомоги на проживання ВПО. Постанова набрала чинності 24 серпня. Читати дальше »»
25 Серпня
Мінекономіки презентувало проект Закону проект Закону України «Про безпеку та здоров'я працівників на роботі».
Читати дальше »»
24 Серпня
Чи можна вийти на пенсію достроково, якщо до неї залишилось менше, ніж півтора року, й особа наразі має статус безробітного? Читати дальше »»
24 Серпня
Переселенці, зареєстровані у двох областях на заході України, отримають окрему допомогу ВПО, розмір якої становитиме 6660 гривень на особу. На такі виплати можуть претендувати ті, хто не отримував іншої допомоги. принаймні, протягом попередніх 30 днів. Читати дальше »»
23 Серпня
Як правильно оформити документ онлайн? Читати дальше »»
23 Серпня
Кабінет Міністрів на своєму засіданні підтримав проект Закону, який розширює перелік установ і підприємств, працівники яких підлягають бронюванню. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки. Читати дальше »»
22 Серпня
Профспілка працівників вугільної промисловості України висловлює глибоке співчуття голові Дніпропетровської територіальної організації Профспілки Юнаку Сергію Івановичу з приводу непоправної втрати- смерті матері. Читати дальше »»
22 Серпня
17 серпня 2022 року Президент України Володимир Зеленський замість очікуваного трудящими вето підписав проголосований у парламенті 19 липня скандально відомий Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення регулювання трудових відносин у сфері малого і середнього підприємництва та зменшення адміністративного навантаження на підприємницьку діяльність», який запроваджує крайні форми лібералізації трудових відносин та позбавляє працівників українських підприємств із чисельністю менше 250 осіб одного з основоположних прав – права на трудовий захист та колективні переговори. Читати дальше »»
RSS