зробити стартовою додати в обране


Архів новин

21 Квітня
Роз'яснення Департаменту правового захисту апарату ФПУ щодо праці жінок в умовах війни. Читати дальше »»
21 Квітня
Діймо разом для розбудови позитивної культури в галузі безпеки та здоров’я на роботі Читати дальше »»
21 Квітня
Відповідно до Порядку подання інформаційного повідомлення про нерухоме майно, пошкоджене та знищене внаслідок бойових дій , терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26 березня 2022 р. № 380, згідно якого нотаріус або адміністратор центру надання адміністративних послуг у день звернення особи з метою подання інформаційного повідомлення: Читати дальше »»
20 Квітня
19 квітня 2022 року в онлайн-режимі за участі голови Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрія Зиміна відбулося засідання Президії Федерації профспілок України, яке вів голова ФПУ Григорій Осовий. Учасники розглянули питання про роботу ФПУ, членських організацій в умовах воєнного стану та сприяння захисту країни і громадян від російської агресії. Читати дальше »»
19 Квітня
19 квітня, голова Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрій Зимін направив телеграму до Прем’єр-міністра України, в якій зазначено, що незважаючи на неодноразові звернення до органів влади, і зокрема до Кабінету Міністрів України Читати дальше »»
19 Квітня
18 квітня 2022 року Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий повідомив Міністерство економіки України про зміни, що пропонуються профспілками до Порядку атестації робочих місць за умовами праці. Читати дальше »»
19 Квітня
Через бойові дії, ускладнену логістику і технічні обмеження, створення електронних лікарняних або видача паперових листків непрацездатності сьогодні можуть бути ускладнені. Читати дальше »»
18 Квітня
З перших днів військової агресії російської федерації проти України Федерація профспілок України, профспілкові організації усіх рівнів долучилися до підтримки Збройних сил України, надання та гуманітарної допомоги населенню. Профспілковими організаціями усіх рівнів було перераховано для надання допомоги Збройним силам України та силам територіальної оборони десятки мільйонів гривень. Читати дальше »»
18 Квітня
Кабінет Міністрів зберіг вартість електроенергії для населення 1,44 гривні/кВт-год на перші 250 кВт-год на місяць до 31 жовтня. Читати дальше »»
18 Квітня
Призначення пенсії. У 2022 році пенсія за віком особам, яким виповнилося 60 років, призначається при наявності не менше 29 років страхового стажу. Заяву про призначення пенсії та необхідні документи (що підтверджують особистість, вік, статус, стаж роботи, заробітну плату тощо) можна подати до обраного сервісного центру будь-якого головного управління Пенсійного фонду, де фактично перебуває особа. Читати дальше »»
RSS