зробити стартовою додати в обране


Архів новин

18 Лютого
Громадяни України, які досягли пенсійного віку, але яким не вистачає офіційний страховий стаж для пенсії, мають право на державну допомогу. Читати дальше »»
18 Лютого
22 лютого 2022 року до Всесвітнього дня соціальної справедливості Національна спілка журналістів України (НСЖУ) та Федерація профспілок України (ФПУ) проведуть онлайн прес-конференцію на тему: «Захист трудових прав журналістів та сучасні виклики для профспілкового руху в Україні». Читати дальше »»
18 Лютого
Упродовж січня 2022 року в результаті заходів, здійснених НСПП у ході сприяння вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів) (далі – КТС(К)) та запобігання їх виникненню, погашено заборгованість із виплати заробітної плати в сумі 37,6 млн грн від загальної суми боргу (572,8 млн грн), що стала основною причиною виникнення спорів та конфліктних ситуацій. Читати дальше »»
17 Лютого
Сьогодні в «Укрінформі» відбулалась пресконференція на тему: «На шляху до соціальної, справедливої, заможної України»». Читати дальше »»
17 Лютого
ромадянам, які не можуть самотужки платити за житлово-комунальні послуги, надається допомога через програму житлових субсидій. Оформити її можна не тільки перед початком опалювального періоду, а в будь-який час, коли домогосподарству складно оплачувати комунальні послуги. Читати дальше »»
17 Лютого
На виконання п.1 протоколу № 3 засідання Урядового комітету з питань економічної, фінансової політики, паливно-енергетичного комплексу, стратегічних галузей промисловості, розвитку громад і територій інфраструктури від 01.02.2022 в Міністерстві енергетики України в режимі відео конференції під головуванням директора департаменту вугільно- промислового комплексу Андрія Синюка було проведено узгоджувальну нараду по врегулюванню розбіжностей, що виникли на засіданні комітету під час розгляду проекту Закону України «Про внесення змін до Гірничого закону України», розробником якого є Міненерго. Читати дальше »»
16 Лютого
За ініціативи Профспілки працівників вугільної промисловості України 15 лютого в режимі відео конференції під головування першого заступника Міністра Юрія Власенка відбулася нарада з представниками шахтарських профспілок та керівниками державних вугледобувних підприємств. В даній нараді прийняв участь керівник Департаменту вугільно - промислового комплексу Міністерства енергетики Андрій Синюк. Читати дальше »»
16 Лютого
За січень місяць 2022 року на державних підприємствах вугільної галузі допущено 28 випадків (2021 рік - 20 випадків) загального виробничого травматизму, що на 8 випадків (40,0 %) більше, ніж за відповідний період 2021 року. За звітний період допущено 1 випадок виробничого травматизму із смертельними наслідками. Читати дальше »»
16 Лютого
Верховна Рада України прийняла Закон України „Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення пенсійного законодавства”,який було ініційовано Урядом. Читати дальше »»
15 Лютого
Профспілки виступають за баланс позицій Сторін соціального партнерства та пошук компромісів у роботі над законопроектом № 5388 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дерегуляції трудових відносин", який наразі проходить процедуру другого читання. Читати дальше »»
RSS