зробити стартовою додати в обране


28 Серпня
22 серпня в режимі відеоконференції відбулося засідання Президії ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України.
Читати далі »»
23 Серпня

Щиро вітаю Вас зі святами – Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України!

Ці свята мають загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім’я процвітання рідної країни.

На жаль, свята ми зустрічаємо нині в складний час війни, яка охопила нашу країну, але спільними зусиллями ми зможемо вистояти та подолати всі труднощі, які б не випали на нашу долю. За цей час весь світ побачив хоробрість і самовідданість нашого народу, а ми ще більше пишаємося тим, що ми - українці!

Наша мета – сильна, заможна і процвітаюча Україна!

Тож бажаю кожному із Вас міцного здоров’я, родинного щастя, добра, віри, злагоди, благополуччя і сімейного затишку та миру в нашій рідній Україні.

Зі святом!



З повагою,
голова Профспілки працівників
вугільної промисловості України Андрій ЗИМІН Читати далі »»
22 Серпня

Шановні Шахтарі та Ветерани вугільної галузі!

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом – Днем шахтаря!

Професія шахтар – це важка праця, яка потребує сталевого самовладання, мужності та мудрості. Щодня Ви спускаєтесь на сотні метрів під землю, щоб забезпечити теплом і світлом наші оселі. У цей час Шахтарі, як ніколи часто ризикують життям. До небезпек під землею додалися небезпеки на землі. Робота у шахті – це щоденна перевірка на міцність, пройти яку здатний далеко не кожен.

Сьогодні хочеться висловити особливі слова подяки Шахтарям та Ветеранам вугільної галузі за Ваш неоціненний досвід, самовіддану героїчну працю, професіоналізм та залізний характер.

Цього святкового дня бажаю всім Шахтарям міцного здоров'я, доброту, удачі, щастя та мирного неба Вам і Вашим сім'ям!

Нехай у Ваші будинки сторицею повернеться те тепло і світло, які ви даруєте мешканцям країни.

З повагою,
голова Профспілки Андрій ЗИМІН Читати далі »»
20 Серпня
Завершилися фінальні змагання ХVІІ Всеукраїнської спартакіади працівників вугільної промисловості З 16 по 18 серпня 2024 р. Центральна рада Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Україна" за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Профспілки працівників вугільної промисловості України, провела фінальні змагання ХVІІ Всеукраїнської спартакіади працівників вугільної промисловості на спортивних майданчиках ВП ОЛК "Ровесник" ДП "Львіввугілля" (м. Червоноград Львівської обл.). Читати далі »»
13 Серпня
Державна служба України з питань праці надає інформацію про динаміку виробничого травматизму по вугільній галузі за 7 місяців 2024 року в порівнянні з аналогічним періодом 2023 року. Читати далі »»
12 Серпня
“Сьогодні занадто спекотно, щоб працювати!” Для багатьох з нас вигук, подібний до наведеного вище, є способом висловити своє роздратування через періодичні незручності найспекотніших місяців року. Для мільйонів працівників по всьому світу це ознака страждань. Для багатьох економік – це загроза їхній продуктивності. Читати далі »»
8 Серпня
Пенсійний фонд України (ПФУ) пояснив, хто з людей похилого віку має право на субсидії на оплату житлово-комунальних послуг. Зокрема, уточнив, чи надається допомога для 60-річних без пенсії. Читати далі »»
8 Серпня
6 серпня ц.р. у Будинку профспілок у Києві проведено засідання постійної комісії Ради ФПУ з питань охорони праці і соціального забезпечення, з підключенням учасників до відеоконференції.Від Профспілки працівників вугільної промисловості України в даному заході прийняв участь заступник голови Валерій Шепелєвич. Читати далі »»
2 Серпня
1-2 серпня п.р. представники трудових шахтарських колективів ДП “Львіввугілля” проводять мирне зібрання біля будівлі Міністерства енергетики України з вимогою виплатити зарплатний борг перед працівниками підприємства, який становить 510 млн. грн. та забезпечити стабільний збут вугільної продукції. Читати далі »»
1 Серпня
12 та 13 липня 2024 року в Даремі (Великобрітанія) відбувся Міжнародний круглий стіл з колективних дій та захисту права на страйк, в якому взяла участь делегація Дніпропетровської територіальної організації Профспілки вугільників на чолі з Сергієм Юнаком. Читати далі »»

Архів новин: 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |

RSS