зробити стартовою додати в обране


Архів новин

29 Грудня
За результатами розгляду звернення Федерації професійних спілок України до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини з приводу, як стверджують профспілки, недотримання органами Пенсійного фонду України прав громадян - членів профспілкових організацій на захист персональних даних Читати дальше »»
28 Грудня
Трудовий договір, укладений на невизначений строк, може бути розірваний роботодавцем у випадку скорочення чисельності або штату працівників Читати дальше »»
28 Грудня
Трудовий договір, укладений на невизначений строк, може бути розірваний роботодавцем у випадку скорочення чисельності або штату працівників Читати дальше »»
27 Грудня
На «профспілкову гарячу лінію» звернулися з питанням чи повинен керівник первинної профспілкової організації, який до обрання на цю виборну посаду належав до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування і звільнився, надавати відповідну для таких осіб декларацію і чи належить керівник первинної профспілкової організації до РЕР та чи підлягає фінансовому моніторингу. Читати дальше »»
27 Грудня
Для того, щоб у комплексі оцінити всі фактори виробничого середовища і трудового процесу, а також супутні соціально-економічні фактори, що мають вплив на здоров'я і працездатність працівників у процесі трудової діяльності проводять атестацію робочих місць за умовами праці. Читати дальше »»
26 Грудня
26 грудня за участі голови Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрія Зиміна відбулося засідання підкомітету вугільної промисловості Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг. Читати дальше »»
22 Грудня

Шановні колеги!

Добігає кінця ще один рік. Традиційно, в цей час ми підводимо підсумки минулого року. Для всіх нас він був неоднозначним, сповненим суттєвих викликів і випробувань. Безперечно шахтарі України заслуговують на високу оцінку їх наполегливої, плідної праці, самовідданості при захисті своє Вітчизни.

Невдовзі до кожної домівки і кожної родини завітають урочистості - РІЗДВО ХРИСТОВЕ та НОВИЙ РІК.

Нехай же різдвяно-новорічне духовне піднесення наповнить ваші серця вірою і всеперемагаючою любов'ю, принесе у кожну оселю родинне тепло і злагоду, щедро обдарує міцним здоров'ям, добробутом та Божою ласкою. А різдвяні янголи проспівають наше спільне бажання – Перемоги та встановлення Миру в Україні, і щоб воно здійснилося вже в наступному році.

З повагою, голова Профспілки
Андрій ЗИМІН Читати дальше »»
22 Грудня
19 грудня народний музей шахтарської слави шахтоуправління «Тернівське» відвідав Голова Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Сергій Юнак.

Читати дальше »»
22 Грудня
21 грудня ц.р. Голова ФПУ Григорій Осовий провів робочу нараду з питань організації реабілітації працівників, які постраждали на виробництві під час бойових дій, і взаємодії з роботодавцями на місцях у питаннях соціалізації військових, які повертаються на свої робочі місця після демобілізації. Читати дальше »»
22 Грудня
21 грудня у Києві у Будинку профспілок відбулось VII засідання Ради ФПУ, яка розглянула важливі питання діяльності профспілок під час воєнного стану. Читати дальше »»
RSS