зробити стартовою додати в обране


Архів новин

24 Червня
Відомості про трудову діяльність в електронній формі може подати як страхувальник за працівників, так і сам працівник через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України Читати дальше »»
24 Червня
Підготовка до опалювального сезону вже розпочалась. Для успішного його проходження приймаються відповідні рішення Міністерством енергетики та Парламентом. Зокрема, у вівторок, Верховна Рада підтримала у першому читанні законопроект, який має допомогти стабільно пройти осінньо-зимовий період без підвищення цін на газ та тарифів на тепло. Читати дальше »»
23 Червня
Центральний комітет Профспілки працівників вугільної промисловості України з глибоким сумом повідомляє, що 23 червня на 90-му році пішов з життя Борис Абрамович Грядущий Читати дальше »»
22 Червня
Ви можете дізнатися, як отримати гроші від держави, залишити заявку на допомогу або запропонувати підтримати інших у забезпеченні продуктами харчування, одягом, ліками тощо. Читати дальше »»
21 Червня
Станом на 20 червня на пенсійні виплати спрямовано 41,1 млрд. грн, в тому числі 10,9 млрд. грн – на виплату пенсій через АТ “Укрпошта”, 30,2 млрд. грн – через уповноважені банки. Читати дальше »»
20 Червня
Верховна Рада на засіданні 21 червня ухвалила за основу пакет урядових законопроєктів, спрямованих на унеможливлення коливань цін і тарифів на ринку природного газу та у сфері теплопостачання протягом дії воєнного стану та шести місяців після його припинення. Читати дальше »»
18 Червня
7 травня 2022 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування сфер зайнятості та загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття під час дії воєнного стану» Читати дальше »»
17 Червня
Шахтоуправління «Покровське», найбільший в Україні виробник коксівного вугілля, планує запустити очисний вибій 13-ї південної лави блоку № 10 в експлуатацію у першій половині липня 2022 року. Читати дальше »»
RSS