зробити стартовою додати в обране


Архів новин

9 Березня
Шановні партнери та міжнародні колеги! Вже 12 днів світ бачить жорстоку агресію проти України, бомбардування мирних міст та вбивства цивільного населення. Внаслідок війни вже загинуло як мінімум 38 дітей. Читати дальше »»
9 Березня
ЗМІ дізналися, що робити з комунальними платежами на час воєнного стану в країні. Читати дальше »»
23 Лютого
У зв’язку з критичною ситуацією, яка склалася на державних вугледобувних підприємствах галузі з виплатою заробітної плати працівникам та погашенням заборгованості з неї голова Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрій Зимін направив звернення до Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля. У зверненні зазначається наступне. Читати дальше »»
23 Лютого
Верховна Рада прийняла в цілому законопроект № 4668, який розширює можливості по достроковому виходу на пенсію. Читати дальше »»
23 Лютого
23 лютого відбулося чергове засідання Кабінету Міністрів України, в порядку денного якого було розглянуто два питання, що стосуються вугільної галузі. Читати дальше »»
23 Лютого
За нестачі страхового стажу для виходу на пенсію у 60 років українці можуть отримати тимчасову соціальну допомогу. Однак для її оформлення все одно знадобиться не менше 15 років стажу. Читати дальше »»
22 Лютого
Під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля 21 лютого відбулася селекторна нарада щодо протидії поширенню на території України коронавірусної хвороби COVID-19. Читати дальше »»
22 Лютого
Незважаючи на реальний тиск влади на права та інтереси людей праці, у зв’язку зі складної ситуацією щодо агресивних дій Росії стосовно України, Федерація профспілок України утримується від масових акції протесту. Але, якщо наступ на соціально-економічні права працівників буде продовжено, ФПУ та її членські організації залишають за собою право на активні дії щодо забезпечення їх захисту. Про це заявив Голова ФПУ Григорій Осовий 21 лютого під час зустрічі представників ФПУ з делегацією з Великої Британії. Читати дальше »»
21 Лютого
СПО об’єднань профспілок звернувся до Комітету Верховної Ради України з питань фінансової, податкової та митної політики з проханням прискорити розгляд законопроекту №6120 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо подання єдиної звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і податку на доходи фізичних осіб» та рекомендувати парламенту його ухвалення. Читати дальше »»
18 Лютого
Для кожного домогосподарства розмір субсидії визначається індивідуально. Розмір субсидії – це різниця між вартістю житлово-комунальних послуг у межах соціальних нормативів та розміром обов’язкового платежу, який домогосподарство має сплатити, виходячи із середньомісячного сукупного доходу сім’ї.
Читати дальше »»
RSS