зробити стартовою додати в обране


Архів новин

27 Квітня
Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий надіслав листа Прем’єр-міністру України Денису Шмигалю про необхідність здійснення державного нагляду у сфері охорони праці. Читати дальше »»
27 Квітня
Міністерство цифрової трансформації інформує про запуск гарячої лінії для консультацій щодо виплат для ВПО та допомоги безробітним. Читати дальше »»
27 Квітня
Уряд вніс зміни до Порядку обчислення середньої заробітної плати, врахувавши особливості воєнного часу. Читати дальше »»
26 Квітня
Інформація про виплати, допомогу та отримання статусу ВПО Читати дальше »»
26 Квітня
Не усі внутрішні переселенці отримуватимуть допомогу на проживання із травня 2022 року Читати дальше »»
25 Квітня
Верховна Рада на засіданні 21.04.2022 року прийняла в цілому Закон, який стосується функціонування сфер зайнятості та загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття в період воєнного стану (законопроект № 7275). Читати дальше »»
25 Квітня
22 квітня 2022 року у режимі відеоконференції відбулось засідання Штабу ФПУ з гуманітарної допомоги. Читати дальше »»
23 Квітня
Шановні колеги!


Прийміть найщиріші вітання з Великоднем!

В нинішній вкрай скрутний час сьогодення бажаю Вам світлого і мирного неба,доброго сімейного буття, перемоги добра над злом, життя над смертю, радості над смутком.

Нехай у Ваших оселях буде спокій та благополуччя. дзвінко лунають дитячі голоси наших славних нащадків з прекрасним майбутнім.

Добрих життєвих плідних справ Вам і Вашим родинам!

З повагою ,
голова Укрвуглепрофспілки Андрій ЗИМІН Читати дальше »»
22 Квітня
21 квітня Верховна Рада ухвалила Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо деяких питань функціонування сфер зайнятості та загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття в період воєнного стану (проект № 7275). Читати дальше »»
21 Квітня
У зв’язку із ситуацією, яка склалася на державних вугледобувних підприємствах АТ «Лисичанськвугілля» у Луганській області, а також ДП «Шахта ім. М.С. Сургая» у місті Вугледар Донецької області з невиплатою заробітної плати шахтарям голова Профспілки Андрій Зимін направив звернення Першому віце-прем’єр-міністру України-Міністру економіки України Юлії Свириденко. Читати дальше »»
RSS