зробити стартовою додати в обране


Архів новин

23 Травня
17 травня за участі керівника напрямку по взаємодії з профспілковими організаціями дирекції з видобутку вугілля ТОВ «ДТЕК Енерго» Олександра Турова, начальника відділу з компенсацій та пільг департаменту з управління персоналом вуглевидобутку Андрія Ряпасова, директора «Соцвугілля» Андрія Чернецького відбулось засідання президії Дніпропетровської територіальної організації ПРУП. На порядку денному були розглянуті питання щодо заробітної плати, компенсацій, змін у законодавстві у зв'язку з військовим станом в країні, проаналізовано стан справ з охорони праці. Читати дальше »»
21 Травня
Як відомо з об’єктивних причин і обставин працівники окремих вугледобувних підприємств, розташованих в зоні воєнних дій не мали змоги отримати на особисті зарплатні картки заробітну плату, в тому числі за рахунок виділених на початку травня цього року коштів з Державного бюджету України. Читати дальше »»
20 Травня
На «гарячу профспілкову лінію» звертаються з питанням скільки разів можна надавати відпустку без збереження заробітної плати у воєнний час працівнику за його ініціативою. Читати дальше »»
20 Травня
Профспілки закликають Президента України Володимира Зеленського захистити трудові права і гарантії громадян України та підтвердити послідовну політику правової держави на шляху до євроінтеграціі . Про це зазначено у листі СПО об'єднань профспілок: Читати дальше »»
20 Травня
Урядом прийняті рішення про тимчасове спрощення порядку встановлення та подовження інвалідності на час запровадження воєнного стану. Читати дальше »»
19 Травня
Наказом Мінреінтеграції Наказом Мінреінтеграції затверджено оновлений перелік, на основі якого внутрішньо переміщеним особам (ВПО) будуть здійснюватися виплати. Нагадуємо, перелік не є фіксованим документом – він регулярно актуалізується. Читати дальше »»
19 Травня
17 травня 2022 року у приміщенні Українського союзу промисловців та підприємців відбулося засідання Президії Національної тристороння соціально-економічна ради. Читати дальше »»
19 Травня
Наразі право на отримання довідки ВПО мають особи, які з 24 лютого 2022 року перемістилися із регіонів, які визначені в розпорядженні Уряду від 6 березня 2022 року № 204-р, а саме: Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей та Києва. Читати дальше »»
19 Травня
Міністр соціальної політики України Марина Лазебна повідомила, що Уряд ухвалив розроблене Мінсоцполітики рішення, яке забезпечує можливість поширити додаткові виплати від міжнародних організацій на мешканців територій, які окуповані, деокуповані або знаходяться в зоні активних бойових дій. Читати дальше »»
18 Травня
17 травня 2022 року у режимі відео конференції за участі голови Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрія Зиміна відбулося чергове засідання Спільного представницького органу об’єднань профспілок репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні. Читати дальше »»
RSS