зробити стартовою додати в обране


Архів новин

7 Вересня
Номер електронного лікарняного – це унікальний номер, який має складну структуру та ніколи не повторюється. Він відрізняється від номеру медичного висновку, на підставі якого автоматично створюється е-лікарняний. Читати дальше »»
6 Вересня
2 вересня 2022 року Гуманітарний штаб ФПУ у Будинку профспілок у Києві провів своє засідання, на якому було розглянуто нагальні питання діяльності штабу та прийняті рішення з допомоги спілчанам і внутрішньо переміщеним особам. Читати дальше »»
6 Вересня
В Україні змінять правила розрахунку розміру пенсій тим, хто виходитиме на заслужений відпочинок, дозволять не враховувати розмір зарплати після 24 лютого. Це дозволить отримувати вищі виплати та не враховувати період, коли офіційна зарплата у левової частки працюючих різко скоротилася. Читати дальше »»
5 Вересня
Частина ВПО, які намагалися оформити допомогу через Дію до 30 квітня, так її й не отримали. Тепер вони можуть подати повторну заяву в зручний для себе спосіб: або особисто звернутись до органу соцзахисту, або надіслати заяву поштою. Читати дальше »»
5 Вересня
Понад 1,2 мільйона українців були на оплачуваному Фондом соціального страхування України лікарняному з початку війни. ФССУ виплатив для них майже 7 мільярдів гривень за листками непрацездатності, які їх роботодавці опрацювали, розрахували та подали до Фонду на оплату, або Фонд нарахував напряму для тих працівників, чиї роботодавці не змогли подати заяву через бойові дії. Читати дальше »»
2 Вересня
Державний страховий захист від Фонду соціального страхування України зберігається для працевлаштованих українців попри воєнний стан. З початку війни Фонд виплатив застрахованим особам з усієї України 6,87 млрд гривень лікарняних і декретних – допомоги від ФССУ отримали 1 млн 157 тис. українців. Читати дальше »»
1 Вересня
Всі внутрішні переселенці, які намагалися оформити державну допомогу до 30 квітня через застосунок Дія, але не отримали її, мають можливість все ж таки отримати належну допомогу. Читати дальше »»
31 Серпня
Мінсоцполітики підтримує цифровізацію соціальної сфери та всіх документів, тож вітає Пенсійний фонд України разом з Мінцифрою з успішно реалізованою можливістю мати пенсійне посвідчення в застосунку Дія. Читати дальше »»
30 Серпня
У зв'язку із включенням до порядку денного Верховної Ради України на 30.08.2022 для розгляду у другому читанні проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування (нова редакція) та інших законодавчих актів України», реєстр. №3663 від 15.06.2020 р., який не підтримується представницькими сторонами профспілок, як представником застрахованих осіб, і об`єднань роботодавців, СПО об'єднань профспілок 29.08.2022 р. повторно звернувся до депутатських фракцій і груп щодо не підтримки зазначеного законопроекту. Читати дальше »»
25 Серпня
З нагоди 30-го, ювілейного Дня Шахтаря Міністр енергетики Герман Галущенко за участі керівника Укрвуглепрофспілки Андрія Зиміна, а також керівників вуглевидобувних підприємств провів селекторну нараду. Читати дальше »»
RSS