зробити стартовою додати в обране


Архів новин

13 Березня
Кабінет Міністрів України 11 березня 2022 року прийняв розпорядження № 212-р "Про забезпечення здійснення розрахунків підприємств, установ, організацій в умовах воєнного стану" Читати дальше »»
11 Березня
У відповідності до запитів керівників первинних і територіальних організацій Профспілки та з метою збереження вугледобувних підприємств в робочому стані, забезпечення стабільної роботи трудових колективів в умовах воєнного стану голова Профспілки Андрій Зимін направив відповідне звернення до Міністра енергетики України Германа Галущенка. Читати дальше »»
11 Березня
Міністр соціальної політики повідомила Марина Лазебна, що Уряд ухвалив напрацьований Мінсоцполітики механізм для своєчасного нарахування та виплати людям грошових допомог, пільг та субсидій в умовах, коли органи соціального захисту не мають змоги працювати в тих чи інших населених пунктах через активні бойові дії. Читати дальше »»
11 Березня
Через агресію Російської Федерації, яка віроломно вторглась в Україну, та бойові дії, що ведуться на багатьох ділянках нашої держави, Укрпошта письмово повідомила редакцію газети "Профспілкові вісті" про настання форс-мажорних обставин, які наразі унеможливлюють доставку преси передплатникам. Читати дальше »»
10 Березня
6500 грн можуть отримати українці в межах єПідтримки уже відсьогодні. Саме в тих областях, де ведуться найактивніші бойові дії. Виплату можна витратити на будь-що. Обмеження на певний вид бізнесу з програми зняли, - повідомив Віце-прем'єр-міністр - Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров. Читати дальше »»
10 Березня
Орієнтовно вже за тиждень у додатку Дія розпочнеться реєстрація інформації про пошкоджене та зруйноване майно громадян України. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у відеозверненні 9 березня. Читати дальше »»
10 Березня
Міністерство економіки підготувало відповіді на поширені питання зі сфери трудових відносин в умовах воєнного часу. Читати дальше »»
10 Березня
8 березня 2022 року відбулася відео конференція, присвячена інформуванню про ситуацію в Україні, організована Британськими парламентарями, що представляють політичні сили, які підтримують профспілковий рух. Читати дальше »»
9 Березня
За повідомленням Міністерства енергетики України на зараз Міністерством фінансів України здійснюється перерахування бюджетних коштів коштів, які вже надходять на рахунки державних вугледобувних підприємств в загальній сумі порядку 350 млн грн. з визначенням на оплату заробітної плати шахтарям. Читати дальше »»
9 Березня
Нині чимало людей виїжджають за кордон, рятуючись від війни. З огляду на це важливо зрозуміти, який статус можуть отримати ці люди за кордоном, — роз’яснює Асоціація Юристок України ЮрФем.
Читати дальше »»
RSS