зробити стартовою додати в обране


Архів новин

28 Березня
25 березня 2022 року відбулась нарада українських профспілкових об'єднань ФПУ та КВУ, членських організацій Міжнародної конфедерації профспілок, за широкої участі представницьких профспілок Франції. В даній нараді прийняв участь представник Укрвуглепрофспілки Юрій Білуха. Читати дальше »»
28 Березня
24 березня 2022 року відбулось засідання Штабу ФПУ з гуманітарної допомоги членам профспілок, профспілковим організаціям та біженцям, які постраждали внаслідок воєнної агресії Росії. Читати дальше »»
28 Березня
Від 24 лютого 2022 року правозахисники, журналісти та громадяни України щоденно фіксують воєнні злочини, злочини проти людяності, грубі порушення прав людини. Це вбивства мирних жителів, знищення цивільних споруд, мародерство тощо. Читати дальше »»
28 Березня
Кабінет міністрів обмежив термін подання заявки на отримання фінансової допомоги у межах «єПідтримки» до 31 березня 2022 року. Читати дальше »»
25 Березня
Міністр соціальної політики України Марина Лазебна повідомила, що особи, які входять в склад добровольчих формувань територіальних громад, мають право на підвищені норми пенсійного забезпечення, які передбачені для військовослужбовців з числа учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни. Читати дальше »»
25 Березня
Міністерство економіки України надало грунтовний коментар стосовно Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану". Читати дальше »»
24 Березня
Посилення бойових дій у Луганській та Донецькій областях та перешкоди,що виникли в роботі відділень управлінь виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в цих регіонах, призвели до цілої низки ускладнень при наданні усіх видів допомог і страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей, які знаходяться у зоні активних бойових дій. Читати дальше »»
24 Березня
Уряд реалізовує масштабну програму Президента України з допомоги українцям, які вимушено покинули свої домівки через бойові дії. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у відеозверненні 21 березня. Читати дальше »»
24 Березня
Позиція Міжнародної організації праці (МОП) щодо агресії Російської Федерації проти України викладена у відповідній Резолюції, проект якої переглянутий 22 березня 2022 року. Читати дальше »»
24 Березня
Систематизований аналіз Закону України №2136 "Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану", що опубліковано в газеті " Голос України " 23 березня та який набирає чинності з 24 берзня поточного року і діє протягом воєнного стану та втрачає чинність з моменту припинення та скасування воєнного стану. Читати дальше »»
RSS