зробити стартовою додати в обране


Архів новин

23 Листопада
У цьому році українці вже отримали понад 13 мільярдів гривень лікарняних і декретних допомог від Фонду соціального страхування України. Виплати отримали більше 2 мільйонів працівників. Читати дальше »»
22 Листопада
День 18 листопада дійсно можна вважати Днем України на Конгресі МКП. У рамках Конгресу відбувся спеціальний захід, присвячений Дню України. Читати дальше »»
22 Листопада
В жовтні поточного року Центральна рада Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Україна" за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Профспілки працівників вугільної промисловості України, провела фінальні змагання ХV Всеукраїнської спартакіади працівників вугільної промисловості. У зв’язку з воєнним станом та безпекою для учасників, змагання вперше проводилися у форматі онлайн. Читати дальше »»
21 Листопада
Голосування відбулося на 5-му Всесвітньому конгресі МКП в Мельбурні (Австралія) - глобальному парламенті трудящих, де майже 1 000 профспілкових діячів з понад 120 країн світу зустрілися, щоб визначити глобальний порядок денний для профспілок. У роботі Конгресу бере участь делегація ФПУ на чолі з Головою ФПУ, членом Генеральної Ради МКП Григорієм Осовим. Читати дальше »»
21 Листопада
В останньому місяці цього року на українців чекає ще одне підвищення пенсій. Воно пов'язане із підвищенням прожиткового мінімуму. Читати дальше »»
18 Листопада
Пенсійний фонд України у жовтні та листопаді виплатив українцям субсидії за вересень та жовтень, які були призначені органами соціального захисту населення. Починаючи з 1 грудня 2022 року Пенсійний фонд України буде не лише виплачувати, а й призначати житлові субсидії та пільги: тобто громадяни, які витрачають на оплату комунальних послуг більше, ніж 15% сукупного місячного доходу домогосподарства, з 1 грудня для призначення субсидії мають звертатися до органів Пенсійного фонду України. Читати дальше »»
17 Листопада
Українцям, яким не вистачило страхового стажу у кілька місяців до виходу на пенсію через втрату роботи на тлі війни, пояснили, як вийти із ситуації. Передбачено кілька варіантів подальших дій. Читати дальше »»
17 Листопада
У Верховній Раді України зареєстровано проект Закону України «Про внесення зміни до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» ( реєстр № 8198). щодо призначення пенсії особам, які проживають на тимчасово окупованій території або на території, де ведуться бойові дії. При опрацюванні даного законопроекту Укрвуглепрофспілка надала свої зауваження та пропозиції до СПО об’єднань профспілок. Читати дальше »»
16 Листопада
ДО 1 ГРУДНЯ 2022 РОКУ ПРОДОВЖЕНО СТРОК ПОДАННЯ ВПО ЗАЯВ НА ОТРИМАННЯ ДОПОМОГИ НА ПРОЖИВАННЯ! Читати дальше »»
15 Листопада
Протягом жовтня - листопада місяця п. р. за участі представника Профспілки працівників вугільної промисловості України Валерія Шепелєвича відбулося ряд засідань Громадської ради при Держпраці України. Під час даних засідань було розглянуто ряд питань, що стосуються охорони праці на вугільних підприємствах. Читати дальше »»
RSS