зробити стартовою додати в обране


Архів новин

7 Червня
За ініціативи Профспілки працівників вугільної промисловості України групою народних депутатів України було підготовлено та зареєстровано у Верховній Раді України в січні поточного року законопроект реєстр. № 6530-1 « Про внесення змін та доповнень до Податкового кодексу України ( щодо оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання вугілля». Надалі даний законопроект комітетом Верховної Ради України з питань бюджету на підставі висновку Міністерства фінансів України був відправлений на доопрацювання. Читати дальше »»
6 Червня
У межах підготовки до опалювального сезону Уряд ухвалив рішення, що ТЕЦ, ОСББ та інші виробники тепла отримуватимуть газ за фіксованою ціною. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 3 червня. Читати дальше »»
3 Червня
З початку бойових дій Волинський терком Профспілки включився у волонтерську роботу. Першочергово за сприянням теркому та профспілкових комітетів підприємств була організована команда волонтерів, яка надає допомогу, в тому числі місту Києву більш як 20 автівок, також в Київські лікарні волонтерами було доставлено 2 швидкі допомоги з Іспанії та Ірландії. Читати дальше »»
3 Червня
Середньоденний розмір допомоги по тимчасовій втраті працездатності за підсумками перших п’яти місяців цього року зріс на 15,8% порівняно з тим же періодом 2021 року. Читати дальше »»
2 Червня
У зв'язку з військовою агресією проти України в умовах воєнного стану дія трудового договору може бути призупинена, що виключає можливість надання та виконання роботи. Читати дальше »»
1 Червня
Про це заявив Голова СПО об’єднань профспілок, Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий під час зустрічі з Генеральним директором Міжнародної організації праці Гаєм Райдером, яка відбулась наприкінці травня у режимі відеоконференції. Читати дальше »»
31 Травня
З початку війни, яку Росія розв'язала проти України, гірники Західного Донбасу, керівництво та трудові колективи шахт і філій, шахтарські профспілки продовжують надавати всіляку допомогу та підтримку Збройним Силам та територіальній обороні. Читати дальше »»
31 Травня
12 травня 2022 року Верховною Радою України прийнято Закон України № 2253-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту прав працівників», яким, зокрема, строк дії чинного колективного договору приведено у відповідність до норм Директиви Ради 2001/23/ЄС про наближення законів держав - членів, що стосуються охорони прав працівників у разі зміни власника підприємства, бізнесу чи їх частини. Читати дальше »»
31 Травня
Фахівці Мінекономіки та Держпраці наголосили, що у разі звільнення працівника в період призупинення трудового договору роботодавець повинен виплатити йому всі належні кошти до дня призупинення дії трудового договору. Читати дальше »»
30 Травня
Електронні лікарняні продовжують формуватися і в умовах воєнного стану, а Фонд соціального страхування України штатно здійснює їх оплату – з початку війни фінансування лікарняних і страхових виплат не призупинялось ні на день. Читати дальше »»
RSS