зробити стартовою додати в обране


Архів новин

19 Серпня
В Україні на період дії воєнного стану та шести місяців після його закінчення запроваджується мораторій на підвищення тарифів на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання) та послуги з постачання гарячої води для всіх категорій споживачів. Читати дальше »»
18 Серпня
Страховий захист внутрішньо переміщених осіб є одним із пріоритетних напрямів роботи Фонду соціального страхування України. З першого дня війни фахівці Фонду почали роботу над адаптацією порядків призначення допомог до умов воєнного стану – це дозволило ФССУ нарахувати напряму вже понад 19,5 млн гривень лікарняних і декретних для евакуйованих працівників. Надання таких допомог здійснюється Фондом без залучення роботодавця на особисті банківські картки працівників. Читати дальше »»
18 Серпня
Федерація профспілок України ініціювала світову кампанію з підписання петиції проти введення в дію законопроєкту 5371. Читати дальше »»
17 Серпня
Як відомо, з 1 січня поточного року припинило діяти положення про звільнення від оподаткування операцій з постачання на митній території України вугілля або продуктів його збагачення, яке діяло за законом на протязі останніх 5-ти років. У зв’язку з чим за ініціативи Профспілки групою народних депутатів України з метою продовження зазначеної пільгової норми було подано до Верховної Ради України відповідний законопроект (реєстр. № 6530-1 від 20.01.22 р.). Але до цього часу зазначений законопроект не розглянуто Верховною Радою України. Враховуючи актуальність даної законодавчої ініціативи керівник Укрвуглепрофспілки Андрій Зимін в черговий раз звернувся до голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука з приводу прискорення розгляду даного питання.

Читати дальше »»
17 Серпня
Представництво дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ) Меморандум: Меморандум про співробітництво між Міністерством соціальної політики України та Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні щодо забезпечення захисту прав дітей, які постраждали від війни в Україні, внаслідок збройної агресії російської федерації. Читати дальше »»
16 Серпня
Верховна Рада заборонила зниження коефіцієнта заробітної плати під час обчислення пенсій у період дії військового стану. У Верховній Раді ухвалили закон, який забороняє зниження коефіцієнта заробітної плати при обчисленні пенсій фізичним особам за місяці часткового зменшення доходу на період дії воєнного стану. Про це повідомляє заступник голови Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк. Читати дальше »»
12 Серпня
Згідно з повідомленням на сайті Урядового контактного центру, субсидії на оплату житлово-комунальних послуг в Україні призначають одному із членів домогосподарства: Читати дальше »»
11 Серпня
Громадянам України, які отримували пенсію поштою, проте під час війни покинули місце постійного проживання, радять переадресувати виплату. Після цього її можна буде перевести на картковий рахунок. Читати дальше »»
11 Серпня
5 серпня ц.р. у Будинку профспілок (м. Київ) відбулось чергове засідання Штабу ФПУ з гуманітарної допомоги членам профспілок, профспілковим організаціям, які постраждали внаслідок воєнної агресії росії. Читати дальше »»
10 Серпня
Фонд державного майна України спільно з Міністерством економіки України завершили розробку методики визначення збитків, завданих збройною агресією рф. Читати дальше »»
RSS