зробити стартовою додати в обране


Архів новин

12 Липня
На XI Всесвітніх іграх-2022 (аналог Олімпійських ігор по неолімпійським видам спорту), що проходять в Бірмінгемі (США), розіграні чергові медалі. Читати дальше »»
12 Липня
Наказом Мінреінтеграції затверджено оновлений перелік, на основі якого внутрішньо переміщеним особам здійснюватимуть виплати. Нагадуємо, перелік не є фіксованим – він регулярно актуалізується. Читати дальше »»
11 Липня
8 липня 2022 року, в Міненерго України відбулася зустріч голови Профспілки Андрія Зиміна і Міністра енергетики України Германа Галущенка за участі першого заступника Юрія Власенка та заступника Міністра Максима Немчинова, під час якої обговорювалися актуальні питання, що накопичилися у паливно-енергетичному комплексі. Читати дальше »»
11 Липня
8 липня відбулася зустріч керівництва ГС IndustriALL- Генсека Атле Хойе, заступника Кемаля Озкана з українськими членськими організаціями ГС IndustriALL. На зустріч був запрошений Генеральний Секретар Європейської Федерації IndustriALL-Європа Люк Траєнгл. Читати дальше »»
8 Липня
Попри вимоги СПО об’єднань профспілок, Міжнародної та Європейської конфедерацій профспілок, Міжнародної організації праці зняти з розгляду скандальний законопроєкт Галини Третьякової № 5371, як такий що суперечить європейським цінностям, запроваджує крайні форми лібералізації трудових відносин та дискримінації шляхом значного обмеження трудових права і гарантій мільйонів працівників, монобільшість в парламенті внесла його до порядку денного на 9 липня п.р. Читати дальше »»
8 Липня
Для стабільного функціонування ринку електроенергії та безперебійного постачання Уряд затвердив постанову про покладання спеціальних обов’язків на учасників ринку електроенергії, які її зараз експортують в Європейський Союз. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Читати дальше »»
7 Липня
Вийшла у світ книга Маргарет Фаул про шахтарські музеї Европи. Достойне місце в книзі зайняла розповідь про музеї Західного Донбасу. Читати дальше »»
6 Липня
Відповідно до рішення колегіального органу, яке було прийнято на засіданні Президії ЦК Профспілки 29.06.2022р. голова Профспілки Андрій Зимін звернувся до голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука з приводу сприяння у невідкладному розгляді законопроекту реєстр. № 6530-1 від 20.01.22 щодо звільнення від оподаткування податком на додану вартість операції з постачання вугілля на митній території України. Читати дальше »»
5 Липня
Верховна Рада на своєму засіданні 1 липня 2022 року прийняла Закон України № 7251 «Про внесення змін до деяких законів України щодо оптимізації трудових відносин в умовах воєнного стану». Читати дальше »»
5 Липня
Міністерство охорони здоров’я України нагадує, що на період дії воєнного стану суттєво спрощено не лише процедуру встановлення, але й продовження інвалідності. Читати дальше »»
RSS