зробити стартовою додати в обране


Архів новин

27 Травня
Згідно з ч.3 ст.12 Закону №2136-ІХ протягом — періоду дії воєнного стану роботодавець на прохання працівника може надавати йому відпустку без збереження заробітної плати без обмеження строку, встановленого ч. 1 ст. 26 Закону про відпустки. Отже, така відпустка може бути надана на весь строк запровадження воєнного стану. Читати дальше »»
26 Травня
Законом України "Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану" визначено особливості трудових відносин працівників усіх підприємств, установ, організацій в Україні незалежно від форми власності, виду діяльності та галузевої належності, а також осіб, які працюють за трудовим договором з фізичними особами, у період дії воєнного стану. Читати дальше »»
25 Травня
Чи буде Держпраці після закінчення воєнного часу штрафувати за порушення законодавства зараз Читати дальше »»
25 Травня
Чи можливо в умовах воєнного стану здійснити оздоровлення та відпочинок дітей України? Читати дальше »»
25 Травня
24 травня 2022 року в Будинку профспілок у Києві відбулось засідання Президії ФПУ. Читати дальше »»
25 Травня
У період воєнного стану національний контакт-центр Міністерства охорони здоров’я надає безоплатні медичні консультації. Щоб отримати онлайн-допомогу від фахівців різних спеціальностей потрібно звернутися за номером 0-800-60-20-19. Читати дальше »»
24 Травня
Фахівці Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) пропонують ознайомитись із ТОП-5 запитань про статус біженця та тимчасовий захист: Читати дальше »»
24 Травня
23 травня 2022 року у Будинку профспілок у Києві відбулась зустріч керівництва ФПУ із заступником Генерального секретаря Глобального союзу IndustriALL Кемалем Озканом. Читати дальше »»
24 Травня
Держпраці розробила та узгоджує з Мінекономіки проєкт постанови КМУ «Деякі питання розслідування нещасних випадків в умовах воєнного (надзвичайного) стану». Читати дальше »»
RSS