зробити стартовою додати в обране


Архів новин

10 Серпня
З 7 серпня ВПО, які втратили паспорт, отримали можливість ставати на облік та оформлювати виплати на проживання. Підставою виступає довідка з ДМС про подання документів для оформлення паспорта громадянина України. Відповідна постанова була розроблена Мінреінтеграції спільно із Мінсоцполітики та ДМС та ухвалена Урядом 1 липня. Читати дальше »»
9 Серпня
У Секретаріаті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини підтримують позицію ФПУ щодо необхідності ветування законопроекту (реєстр. № 5371), спрямованого на спрощення регулювання трудових відносин. Читати дальше »»
9 Серпня
8 серпня 2022 року Міністерство соціальної політики України уклало Меморандум про взаєморозуміння з Відокремленим підрозділом іноземної неурядової організації „ACTED” для надання грошової допомоги українцям, які проживають на тимчасово окупованих територіях або населених пунктах, які знаходяться у зоні активних бойових дій, та які подали заявку на її отримання через платформу “єДопомога” Читати дальше »»
9 Серпня
На звернення ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України від 06. 07. 2022 року № 01/69 до комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики стосовно прискорення розгляду проекту Закону про внесення змін та доповнень до Податкового кодексу України ( щодо оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання вугілля), реєстр. № 6530-1, поданий народним депутатом України Герусом А. М. та іншими надійшла відповідь. Читати дальше »»
8 Серпня
Чому деякі органи соцзахисту вимагають проходити перекомісію, адже в постанові КМУ №390 вказано, що термін дії інвалідності продовжено на період воєнного стану? Читати дальше »»
5 Серпня
Людям, які працюють на тимчасово окупованих територіях України, страховий стаж нараховуватися не буде – про це повідомила чільниця Мінсоцполітики Оксана Жолнович, пише "РБК-Україна". Читати дальше »»
5 Серпня
Міністерство енергетики України продовжує планову підготовку до опалювального сезону 2022/2023 років. Читати дальше »»
4 Серпня
До кінця 2022 року уряд планує двічі здійснити перерахунок пенсій у бік підвищення. Крім загального зростання виплат для усіх громадян пенсійного віку, окреме підвищення отримають люди, яким виповнилося 70 або більше років. Про це повідомила міністерка соціальної політики України Оксана Жолнович. Читати дальше »»
4 Серпня
Поточну ситуацію та першочергові кроки, спрямовані на забезпечення готовності до сталого проходження осінньо-зимового періоду 2022/2023 рр обговорили в Уряді під час селекторної наради з керівниками областей під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля. Читати дальше »»
3 Серпня
За постановою Кабміну, до кінця війни українцям не будуть нараховувати штрафи за несплату комуналки та припиняти постачати послуги у разі боргів. Ті, хто втратив житло, воюють або були вимушені евакуюватися — мають подати заяви, аби платежі більше не нараховували. Інші ж і досі зобов’язані платити, втім з жителів певних населених пунктів стягувати примусово гроші не будуть. Читати дальше »»
RSS