зробити стартовою додати в обране


Архів новин

13 Грудня
Дві нові послуги додано у застосунок Дія, а саме відтепер є можливість направити заяву для зміни адреси реєстрації або знятись з обліку ВПО. Про це повідомила Міністерка соціальної політики України Оксана Жолнович. Читати дальше »»
13 Грудня
09.12.2022 за участі головного технічного інспектора праці Укрвуглепрофспілки Валерія Шепелєвича відбулося чергове засідання Громадської Ради при Держпраці. На зазначеному заході було розглянуто питання. пов’язані з працею на вугільних підприємствах. Читати дальше »»
12 Грудня
Допомоги за лікарняними та декретні виплати продовжують фінансувати в умовах воєнного стану. Їх здійснює Фонд соціального страхування України – виплати нараховуються в повному обсязі попри недоотримання частки від ЄСВ відносно плану з початку повномасштабної війни. Читати дальше »»
12 Грудня
Втрата документів під час евакуації чи переїзду – річ, яка може трапитися з кожним. Не є винятком і подібні ситуації з документами, що підтверджують інвалідність. Таким людям вкрай важливо якнайшвидше відновити ці папери, адже вони є підставою для отримання низки пільг, соціальних виплат тощо. Читати дальше »»
9 Грудня
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що цієї зими електропостачання здійснюватиметься з огляду на чотири пріоритетні групи споживачів Читати дальше »»
8 Грудня
Сьогодні, 8 грудня відбулося чергове засідання Президії ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України. Згідно з порядком денним було розглянуто стан виконання Постанови IV Пленуму ЦК Профспілки від 14 вересня 2022 року «Про виклики часу та нагальні завдання Профспілки, її виборних органів. територіальних і первинних організацій щодо забезпечення трудових Читати дальше »»
8 Грудня
Кожен, хто потребує підтримки для оплати житлово-комунальних послуг, може звернутися за субсидією не лише до ЦНАПів та уповноважених осіб виконавчих органів територіальних громад, а і до Пенсійного Фонду України. Передача функції виплати субсидій Пенсійному Фонду дозволяє оптимізувати процеси виплат, зробити їх більш прозорими та ефективніше адмініструвати. Українці отримуватимуть виплати зручно та в повному обсязі. метою Міністерства соціальної політики є забезпечити право людей на допомогу від держави за будь-яких обставин, особливо ‒ в умовах воєнного часу. Читати дальше »»
7 Грудня
Станом на 5 грудня 2022 року до оновленого переліку територіальних громад, розташованих у районах проведення воєнних( бойових) дій , або які перебувають у тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні0, входять 9 областей.

Читати дальше »»
6 Грудня
НКРЕКП наказала обленерго враховувати відключення, коли вони автоматично нараховують оплату за електроенергію споживачам, які не передали показники лічильника. Читати дальше »»
6 Грудня
Електронний лікарняний має статус «закритий» з дня свого створення і змінює його на «готово до сплати» у день видачі – тобто через сім днів після дати закриття для лікарняних по тимчасовій непрацездатності і через сім днів після дати відкриття – для лікарняних по вагітності та пологах. Читати дальше »»
RSS