зробити стартовою додати в обране


Архів новин

18 Березня
Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий 17 березня звернувся до Міністра соціальної політики України Марини Лазебної щодо сприяння у наданні фінансової допомоги профспілковим санаторно-курортним закладам, які з першого дня російського вторгнення в Україну приймають біженців, забезпечуючи їм дах над головою. Читати дальше »»
17 Березня
Єдиний номер контактного центру системи БПД 0 800 213 103 в умовах воєнного стану для громадян України став чи не найоперативнішим і найдоступнішим способом отримання правової інформації та підтримки. Читати дальше »»
17 Березня
7 березня 2022 року Уряд затвердив постанову № 214, відповідно до якої строк виплати державних допомог, які було призначено раніше, продовжується на період введення воєнного стану та одного місяця після його припинення чи скасування і виплачується за повний місяць без звернення до органів соцзахисту. Читати дальше »»
16 Березня
Голова Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрій Зимін звернувся до Міністра енергетики України Германа Галущенка з приводу оплати праці працівникам державних вугледобувних підприємств. Читати дальше »»
16 Березня
Верховна Рада спростила низку умов трудових відносин для оперативного залучення працівників та усунення дефіциту робочої сили в період воєнного стану. Законопроєкт №7160 підтримали 344 народних депутатів. Читати дальше »»
16 Березня
Інформація для населення: 1. Міграційна служба відновлює надання адміністративних послуг З 15 березня територіальні органи та територіальні підрозділи ДМС, які знаходяться в безпечних районах, де не ведуться активні бойові дії, відновлюють роботу з прийому та надання адміністративних послуг, зокрема, документів для оформлення ID-картки, закордонного паспорта громадянина України, посвідок на постійне та тимчасове проживання.Оформлення документів можливо здійснити в будь-якому територіальному органі чи підрозділі ДМС, незалежно від зареєстрованого місця проживання. Читати дальше »»
14 Березня
14 березня п.р. в режимі відео конференції відбулася нарада керівників всеукраїнських профспілок і територіальних профоб’єднань. На порядку денному було розглянуто питання організаційної та фінансової діяльності ФПУ на період воєнного стану з 24 лютого 2022 року. Даний захід відбувся у форматі Президії за участі голови Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрія Зиміна. Читати дальше »»
14 Березня
Як повідомив Голова ФПУ Григорій Осовий, за період з 28 лютого по 12 березня ц.р. санаторно-курортна система ФПУ прийняла 49700 переміщених осіб. Станом на 12.03 перебуває 4700. Читати дальше »»
14 Березня
На сьогодні ДП «Львіввугілля» працює в штатному режимі. Задіявши всі внутрішні резерви, держпідприємство знаходить ресурс стабільно видобувати тверде паливо. Читати дальше »»
13 Березня
8 березня 2022 року Кабінет Міністрів України прийняв Постанову № 225" Деякі питання порядку проведення медико-соціальної експертизи на період дії воєнного стану на території України"
Читати дальше »»
RSS