зробити стартовою додати в обране


Архів новин

29 Квітня
Сьогодні,в Міністерстві енергетики України відбулася селекторна нарада керівників державних вугледобувних підприємств. За раніше досягнутої домовленості від Профспілки працівників вугільної промисловості безпосередньо бере участь у даних селекторних нарадах голова Профспілки Андрій Зимін. Читати дальше »»
29 Квітня
Міністерство цифрової трансформації підготувало відповіді на найпоширеніші запитання щодо допомоги внутрішньо переміщеним особам та єПідтримки, які ставлять у соціальних мережах. Читати дальше »»
29 Квітня
Пенсійний фонд України вдосконалює та розширює перелік послуг, що надаються в електронному вигляді. Читати дальше »»
29 Квітня
26 квітня Кабінет Міністрів України приийняв Постанову №481 "Деякі питання організації роботи працівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки на період воєнного стану". Читати дальше »»
28 Квітня
Щодо укладання колдоговорів на підприємствах

Читати дальше »»
28 Квітня
28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці. Його запроваджено з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням в Україні. Читати дальше »»
28 Квітня
Марина Лазебна, Міністр соціальної політики, повідомила, що члени родин осіб, зниклих без вісті, можуть отримати пенсію по втраті годувальника. Читати дальше »»
28 Квітня
Значущість результатів будь-якої діяльності не може бути вище цінності здоров’я та життя працівника. Читати дальше »»
RSS