зробити стартовою додати в обране


Архів новин

18 Квітня
Міністр соціальної політики України Марина Лазебна повідомила, що Уряд ухвалив напрацьоване Мінсоцполітики рішення, відповідно до якого Мінсоцполітики разом з Всесвітньою продовольчою програмою ООН та Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців впровадять додаткові програми грошових виплат для найбільш вразливих категорій населення, постраждалих від війни росії проти України. Читати дальше »»
15 Квітня
Згідно звернення Львівської територіальної організації до ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України, голова Профспілки Андрій Зимін направив листа до Міністра енергетики України з приводу необхідності сприяння по вирішенню Міністерством енергетики України питання стосовно Читати дальше »»
14 Квітня
13 квітня ц.р. обговорювалися нагальні проблеми вугільників головою Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрієм Зиміним з Міністром енергетики України Германом Галущенко з наступних питань: Читати дальше »»
14 Квітня
Кінцевий строк подання заяви для отримання допомоги вимушеним переселенцям подовжено до 30 квітня. Тобто допомогу на проживання внутрішньо переміщеним особам, які звернуться за її наданням до 30.04.2022, надаватимуть, починаючи з березня 2022 року. Читати дальше »»
13 Квітня
Цьогоріч Пасха припадає на 24 квітня. Згідно ст. 73 КЗпП України одним зі святкових днів в році є Пасха (Великдень), який припадає на неділю. Читати дальше »»
13 Квітня
Система безоплатної правової допомоги з першого дня повномасштабної війни росії проти України не припиняє свою роботу. На прикладі дев’яти регіонів розповідаємо про роботу фахівців системи БПД з внутрішньо переміщеними особами. Але робота ведеться не лише в цих областях, а в усіх регіонах, де це можливо. Коли Україна здригається від жахів розв’язаної росією війни, система безоплатної правової допомоги – це вже не лише про право, а й про допомогу. Читати дальше »»
12 Квітня
До уваги керівників членських організаційта членів проф спілок! Міністерство економіки України створило чат-бот @TrudEconomBot, за допомогою якого користувачі зможуть знайти інформацію про організацію трудових відносин під час війни. Читати дальше »»
11 Квітня
8 квітня 2022 року відбулася відеозустіч Голови Федерації профспілок України Григорія Осового з Генеральним секретарем Міжнародної конфедерації профспілок Шаран Барроу. Читати дальше »»
11 Квітня
Кінцевий строк подання заяви для отримання допомоги вимушеним переселенцям подовжено до 30 квітня. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Відповідне рішення Уряд схвалив на засіданні 9 квітня. Читати дальше »»
11 Квітня
Для профспілкових організацій та суб’єктів господарювання,створених за участю профспілок Читати дальше »»
RSS