зробити стартовою додати в обране


Архів новин

30 Грудня


Шановні колеги!

Наближається Новий 2023 рік та Різдво Христове,які ми зустрічаємо в надзвичайно складних умовах дійсності.

Висловлюю слова вдячності всім працівникам і ветеранам вугільної галузі за наполегливу і самовіддану працю на благо України.

Бажаю міцного здоров'я, позитивного настрою, натхнення, доброго подальшого сімейного буття, а в кожній оселі завжди було світло і тепло.

І щоб цьогорічне Різдво в наступному році принесло нашій країні Перемогу, Мир і злагоду та знищило все зло, а доля більше не випробувала нас на міцність.

Слава Україні !

З повагою, голова Профспілки Андрій ЗИМІН Читати дальше »»
28 Грудня
У редакції розробленого Державною службою України з питань праці проєкту постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві” від червня 2022 року профспілки були виключені із процедури розслідування нещасних випадків, що сталися з працівниками підприємств (установ, організацій), їх філій, представництв та інших відокремлених і структурних підрозділів під час виконання трудових обов’язків внаслідок воєнних (бойових) дій. Читати дальше »»
27 Грудня
Подаємо заяву про призначення пенсії через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України

Читати дальше »»
26 Грудня
Мінреінтеграції інформує про те, що з 1 січня 2023 року автоматичне нарахування допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам буде продовжене. Читати дальше »»
26 Грудня
Під час реорганізації системи соціального страхування, що розпочнеться з 01 січня, застраховані особи, потерпілі на виробництві та їх родини мають бути вчасно забезпечені повним обсягом гарантованих законодавством виплат і допомог. А фінансування щомісячних страхових виплат пройти безперебійно для всіх отримувачів. Читати дальше »»
23 Грудня
З початку проголошення незалежності українських профспілок у 1990 році від органів влади, роботодавців і політичних сил, влада постійно намагається позбавити профспілки їх законного права власності на майно, що є недопустимим у будь-якій демократичній державі, де діє верховенство права. Читати дальше »»
23 Грудня
22 грудня 2022 року у Києві у Будинку профспілок за участі керівника Укрвуглепрофспілки Андрія Зиміна відбулось засідання Ради Федерації профспілок України, на якому підбито підсумки піврічного періоду роботи ФПУ, визначені пріоритети її подальшої діяльності. Читати дальше »»
22 Грудня
Попри воєнний стан допомога від Фонду соціального страхування України на час лікування продовжує зростати. За підсумками одинадцяти місяців 2022 року за кожен день перебування на лікарняному ФССУ у середньому виплачує допомогу у розмірі 431,42 гривні – це на 58,7 гривні більше, ніж за той же період минулого року. Читати дальше »»
21 Грудня
Під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля 20 грудня відбулася нарада за участю членів Антикризового енергетичного штабу щодо сталої роботи енергетичних об’єктів. Читати дальше »»
RSS