зробити стартовою додати в обране


Архів новин

9 Жовтня
Міністерство енергетики підготувало проект Концепції реформування вугільної галузі. Реформа охоплює чотири області України: Донецьку, Луганську, Волинську і Львівську та понад 35 тисяч співробітників галузі. Читати дальше »»
8 Жовтня
Згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 13 травня 2020 року № 391 було утворено Координаційний центр з питань трансформації вугільних регіонів України під головуванням Прем'єр-міністра України. Читати дальше »»
7 Жовтня
6 жовтня в м. Лисичанськ відбулося зібрання профспілкового активу Лисичанської та Первомайської територіальних організацій Профспілки, в якій прийняли участь голови первинних профспілкових організацій і профспілкові активісти. члени Президії територіальних організацій, а також головні с спеціалісти відокремлених підрозділів підприємств АТ «Лисичанськвугілля»та « Первомайськвугілля». Читати дальше »»
6 Жовтня
Сьогодні, 6 жовтня 2020 року, виповнюється 30 років від дня заснування Федерації професійних спілок України. Читати дальше »»
5 Жовтня
Як повідомлялося раніше, 8 вересня поточного року було проведено засідання Президії Дніпропетровської територіальної організації Профспілки на якому відбулася «гаряча» дискусія з приводу рішення керівництва « ДТЕК Енерго» та ПрАТ «Павлоградвугілля» не підвищувати з 1 жовтня тарифні ставки та посадові оклади працівникам. Читати дальше »»
5 Жовтня
1-3 жовтня Федерацією профспілок України за підтримки центру Солідарності АТФ-КПП на базі Навчально-методичного центру ФПУ Чернігівської області відбувся навчальний семінар «Викорінення насильства і домагань у сфері праці». Читати дальше »»
2 Жовтня
02 жовтня 2020 року до Профспілки надійшов варіант протоколу наради стосовно обговорення спірних питань щодо внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 24.06.2016 №461 для повернення права на пенсію за віком на пільгових умовах окремій категорії працівників вугільної галузі, для яких таке право безпідставно було скасовано у 2016році під час реформування Списків. Читати дальше »»
1 Жовтня
29 вересня відбулось спільне засідання Президії Дніпропетровської територіальної організації ППВПУ і ради голів НПГУ Західного Донбасу. Шахтарські профспілки вирішили діяти спільно в такій важливій справі, як підвищення рівня заробітної плати гірників. Читати дальше »»
1 Жовтня
У вересні 2020 року вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності видобули 2 625 932 тонн вугілля. План виконано на 103 %. Читати дальше »»
29 Вересня
В.о Міністра енергетики Ольга Буславець провела зустріч з народним депутатам, членами комітету Верховної Ради України паливно-енергетичного комплексу, в ході якої були представлені проектні показники Держбюджету на 2021 рік, необхідні на вирішення нагальних потреб паливно–ененргетичного комплексу. Читати дальше »»
RSS