зробити стартовою додати в обране


Архів новин

22 Квітня
Карантин в Україні буде продовжено до 11 травня. Лише після цієї дати почнеться поетапне зняття або послаблення обмежень. Читати дальше »»
22 Квітня
На період карантину Фонд загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття встановив мінімальний розмір допомоги по безробіттю. Читати дальше »»
22 Квітня
28 квітня 2020 року в Україні буде проведено День охорони праці під девізом „ Зупинимо пандемію: безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя Читати дальше »»
17 Квітня
ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Читати дальше »»
17 Квітня
Дніпропетровська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості України вкрай стурбована ситуацією, яка склалася у вугільній галузі. З 20 квітня припиняють роботу підприємства ПрАТ ДТЕК Павлоградвугілля, що може привести до колапсу не тільки економіки Західного Донбасу, але і всього енергетичного комплексу України. Читати дальше »»
17 Квітня
Правління Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття установило мінімальний розмір допомоги по безробіттю на період карантину.Відповідну постанову № 217 від 8 квітня 2020 року було зареєстровано в Мін'юсті 13 квітня. Читати дальше »»
17 Квітня
1 квітня 2020 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 251 “Деякі питання підвищення пенсійних виплат та надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році”, яка регулює питання проведення індексації пенсій у 2020 році. Читати дальше »»
17 Квітня
На засіданні Уряду призначено першим заступником Міністра Ольгу Буславець згідно з розпорядженням від 16 квітня 2020 р. № 429-р. Pозпорядженням від 16.04.2020 № 430-р на Ольгу Буславець тимчасово покладено виконання обов’язків Міністра енергетики та захисту довкілля України. Читати дальше »»
16 Квітня
15 квітня в Міністерстві енергетики та захисту довкілля України відбулася селекторна нарада з розгляду питань щодо режимів роботи підприємств вугільної галузі.
Читати дальше »»
16 Квітня
Кабінет Міністрів України вніс зміни до порядку використання коштів для виконання заходів щодо фінансування вугільних підприємств, що знаходяться в стадії ліквідації. Урядове рішення прийнято у відповідність до Закону України від 14.11.2019 № 294-IХ «Про Державний бюджет України на 2020 рік». Читати дальше »»
RSS