зробити стартовою додати в обране


Архів новин

30 Квітня
Федерація профспілок України надає роз’яснення стосовно збору даних і формування списків делегатів конференцій чи з’їзду. Читати дальше »»
29 Квітня
На сайті Верховної Ради України в розділі «Електронні петиції» 5 березня 2020 року заступник голови профкому ПМГУ ПрАТ «Північний гірничо-збагачувальний комбінат» Павло Третьяков зареєстрував петицію такого змісту: «Прошу (Вимагаю) НЕ розглядати законопроект #2681 як такий, що порушує та обмежує права профспілок в Україні».
Читати дальше »»
29 Квітня
28 квітня набув чинності Закон "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення". Читати дальше »»
27 Квітня
На позачерговому засіданні Уряду було ухвалено постанову “Про виділення коштів для надання фінансової допомоги Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття ”. Читати дальше »»
27 Квітня
Вихід з карантину буде складатися з п'яти етапів, перший з яких має розпочатися з 11 травня. Читати дальше »»
24 Квітня
У зв’язку зі зверненнями від керівників профспілок щодо надання рекомендацій з питань підготовки й організації дитячого оздоровлення влітку 2020 року Федерація профспілок України зверталася до Міністерства соціальної політики України, яке є головним державним органом, що формує та реалізує державну політику у сфері дитячого оздоровлення, щодо рішень та рекомендацій з боку влади стосовно організації оздоровлення і відпочинку дітей улітку поточного року. Читати дальше »»
24 Квітня
Уряд 22 квітня ухвалив Постанову “Про затвердження розміру, порядку надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину” Читати дальше »»
24 Квітня
Кабінет Міністрів України на період карантину запровадив державне регулювання цін на ряд продовольчих товарів, а також медичні ліки, засоби індивідуального захисту та антисептики. Читати дальше »»
23 Квітня
На засіданні 22 квітня, Кабінет Міністрів України прийняв постанову “Про затвердження розміру, порядку надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину”. Читати дальше »»
23 Квітня
Карантин викликав погіршення фінансового стану багатьох підприємств як крупних, так і малого та середнього бізнесу і негативні наслідки, в першу чергу, позначаються на працівниках, а саме на їх заробітній платі. У зв’язку з цим роботодавці для підтримання своїх підприємств «на плаву» намагаються вжити певних заходів, тобто ввести режим економії - зменшення розміру зарплати, але не нижче мінімальної заробітної плати. Проте, зменшення розміру зарплати, навіть з такої поважної причини – «у зв’язку з введенням карантину» неможливо. Читати дальше »»
RSS