зробити стартовою додати в обране


Архів новин

1 Червня
Уряд розділив повноваження Міністерства енергетики і Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів. Читати дальше »»
1 Червня
Торецька територіальна організація Укрвуглепрофспілки направила звернення до: Читати дальше »»
1 Червня
Глобальний союз IndustriALL і його членські організації України виступають проти антипрофспілкові законопроекту №2681, який в разі прийняття серйозно підірве свободу об'єднання і знищить систему соціального діалогу в Україні. Читати дальше »»
29 Травня
27 травня ц.р. члени парламентського Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів розглянули проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо окремих питань діяльності професійних спілок)» №2681 . Читати дальше »»
28 Травня
У Фонді соціального страхування роз'яснили, як отримати компенсацію втраченого заробітку за час ізоляції від COVID-19. Читати дальше »»
27 Травня
Кабінет Міністрів України на засіданні 27 травня прийняв постанову про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади і розмежування повноважень у сферах енергетики та охорони навколишнього середовища. Читати дальше »»
27 Травня
Спільний представницький орган репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні у відповідь на направлення Міністерством економрозвитку України для погодження до Міністерства юстиції України проекту Закону України «Про працю» (реєстр.№ 2708 від 28.12.19), який був відкликаний з Верховної Ради України у зв’язку з відставкою Кабінету Міністрів України, звернувся листом до КМУ. Читати дальше »»
26 Травня
Мін'юст оновив форми заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань. Читати дальше »»
26 Травня
21 травня набрала чинності Урядова Постанова № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів». Читати дальше »»
26 Травня
Торецькою територіальною організацією Профспілки працівників вугільної промисловості постійно здійснюється захист прав та інтересів членів профспілкових організацій, які входять до її складу. Читати дальше »»
RSS