зробити стартовою додати в обране


Архів новин

1 Грудня
З 1 грудня 2020 року в Україні проведуть перерахунок пенсій — зокрема підвищать мінімальну та максимальну пенсію. Читати дальше »»
1 Грудня
2-3 грудня, відбудуться акції протесту та пікетування Верховної Ради України у зв’язку з розглядом у Верховній Раді України низки законопроектів, ініційованих Урядом і окремими народними депутатами.. Читати дальше »»
1 Грудня
Відбулося засідання Генеральної ради МКП 24-25 листопада 2020 року, на якому було прийнято цілеспрямовану та амбітну програму роботи на наступний рік із схваленням трьох передових кампаній:. Читати дальше »»
30 Листопада
Сьогодні, 30 листопада, у зв’язку з введенням в дію Закону України від 17.11.2020 № 1006-ІХ, головою Профспілки Віктором Турмановим було направлено листа до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо спрямування в найближчий термін виділених бюджетних коштів в сумі 1,4 млрд. грн. на виплату заробітної плати шахтарям та погашення заборгованості з неї. Читати дальше »»
30 Листопада
В останні роки влада України взяла жорсткий курс на запровадження неоліберальної політики, намагаючись максимально знизити соціальні норми та мінімізувати контроль за їх дотриманням, щоб залучити іноземних інвесторів. Читати дальше »»
30 Листопада
У листопаді 2020 року з технічної та фінансової підтримки МКП було проведено семінар-тренінг в рамках проєкту ФПУ-МКП.. Читати дальше »»
28 Листопада
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» вступив в дію Читати дальше »»
27 Листопада
27 листопада парламентом одержано доопрацьований проєкт. Наразі його передано на розгляд керівництву. Читати дальше »»
27 Листопада
26-27 листопада в місті Києві за ініціативи Глобального союзу IndustriALL в онлайн-режимі відбулася Національна енергетична конференція України «Погляд на енергетику України та її перспективи». Читати дальше »»
27 Листопада
Трансформація вугільних регіонів буде здійснюватися у тісній співпраці з органами влади із залученням представників місцевого населення конкретних шахтарських міст Читати дальше »»
RSS