зробити стартовою додати в обране


Архів новин

27 Березня
Уряд вніс зміни до деяких своїх актів, ухвалених раніше щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Відповідну постанову прийнято 25 березня 2020 р. № 239. Читати дальше »»
26 Березня
Урядом на території всієї країни запроваджено режим надзвичайної ситуації на 30 днів. Відповідно, карантин продовжено до 24 квітня. Читати дальше »»
26 Березня
Громадянам, які були звільнені з роботи в період обмежувальних заходів, буде призначена житлова субсидія. Таке рішення прийнято 25 березня на засіданні Кабінету Міністрів. Читати дальше »»
26 Березня
Уряд прийняв рішення, яке захистить трудові права працівників та державних службовців в період встановлення обмежувальних заходів у зв'язку з поширенням випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Читати дальше »»
25 Березня
Кабінет міністрів України запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України та продовжив карантин до 24 квітня. Відповідні рішення Уряд ухвалив сьогодні на своєму засіданні. Читати дальше »»
25 Березня
Національний оператор Укрпошта разом з Сервісом Liki24.com запускають безкоштовну доставку ліків в регіони України на період карантину. Послуга доставки уже доступна в усіх населених пунктах. В Києві та обласних центрах, де аптеки більш доступні, діятиме спеціальний тариф - 35 гривень, в будь-які інші міста та села – безкоштовно. Таке партнерство стало можливим після прийняття відповідної постанови Уряду про можливість для поштових операторів доставляти ліки в період карантину. Читати дальше »»
25 Березня
Статтею 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 року Кабінетом Міністрів України з 12 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. на усій території України установлений карантин. Читати дальше »»
24 Березня
У березні 2020 року оптова ціна на природний газ для потреб населення, виробників тепла та інших захищених споживачів, яким НАК «Нафтогаз України» постачає газ в рамках спеціальних обов’язків (ПСО), становитиме 3,40 грн за кубометр (без урахування ПДВ, націнки газзбутів та витрат на транспортування газу магістральними і розподільними трубопроводами). Це на 14% менше, ніж у лютому 2020 року. Читати дальше »»
24 Березня
Т.в.о. Міністра, голова Оперативного штабу Мінекоенерго Віталій Шубін під час селекторної наради з керівниками державних вугільних підприємств повідомив про те, що з гірниками розрахувалися за 2019 рік та за лютий 2020 року. Читати дальше »»
23 Березня
У зв’язку із оголошенням в окремих областях та місті Києві режиму надзвичайної ситуації протягом останніх декількох діб на телефонну «гарячу лінію» ФПУ надходять звернення громадян щодо фактів примусу з боку окремих роботодавців до написання працівниками заяв про відпустку без збереження заробітної плати або звільнення з роботи за власним бажанням. Такі дії роботодавців є порушенням законодавства і потребують відповідного реагування профспілок. Читати дальше »»
RSS