зробити стартовою додати в обране


Архів новин

22 Травня
Фонд соціального страхування України інформує,що для осіб, які постраждали внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також осіб, які мають на них право в разі смерті потерпілого, розмір щомісячних виплат зріс на 11,7% та склав 3 657,75 гривень. Читати дальше »»
22 Травня
Відповідно до статті 40 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» при призначенні пенсій застосовується середня заробітна плата (дохід) в Україні, з якої сплачено страхові внески, обчислена як середній показник за три календарні роки, що передують року звернення за призначенням пенсії. Читати дальше »»
21 Травня
Федерацією профспілок України ініційовано збір підписів під електронною петицією «Про не розгляд законопроекту №2681 як такого, що порушує права профспілок в Україні», яка зареєстрована на порталі електронних петицій Верховної Ради України. Читати дальше »»
20 Травня
Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про перехід до другого етапу послаблення карантину з 22 травня цього року. Читати дальше »»
19 Травня
З 22 травня Україна буде переходити до адаптивного карантину, який передбачає поетапне пом'якшення карантинних обмежень. Про це заявив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі програми "Свобода слова" на каналі ICTV. Читати дальше »»
18 Травня
Сьогодні,19 травня, у Будинку Уряду відбулося друге засідання Антикризового енергетичного штабу під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля. Читати дальше »»
18 Травня
Сьогодні, 18 травня, в Міністерстві енергетики та захисту довкілля України відбулася зустріч голови Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктора Турманова з в.о. Міністра Ольгою Буславець. Читати дальше »»
18 Травня
За інформацією Дніпропетровської територіальної організації Укрвуглепрофспілки незважаючи на складну ситуацію в енергетиці, ДТЕК Енерго з 16 травня вивели з простою 10 шахт «ДТЕК Павлоградвугілля», а також допоміжні підприємства і збагачувальні фабрики ДТЕК «Павлоградська», «Добропільська», «Курахівська» і Першотравенський ремонтно-механічний завод. Читати дальше »»
18 Травня
15 травня в ефірі ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера» в. о Міністра енергетики та захисту довкілля України Ольги Буславець висвітлила основні питання енергетичного сектору, зокрема, вугільної галузі. Читати дальше »»
18 Травня
МОЗ наказом № 963 внесло зміни до Інструкції про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян. Наказ набув чинності 15 травня. Читати дальше »»
RSS