зробити стартовою додати в обране


Архів новин

17 Липня
17 липня 2020 року Пенсійний фонд України, згідно із затвердженим графіком, продовжує фінансування пенсій липня. Читати дальше »»
16 Липня
Уряд призначив двох заступників міністра енергетики України – Олександра Зоріна та Максима Немчинова Читати дальше »»
16 Липня
Кабінет Міністрів України на засіданні 15 липня ухвалив розпорядження щодо реалізації соціальної благодійної програми для розвитку територіальних громад Донецької і Луганської областей, що розташовані поблизу контрольних пунктів в’їзду-виїзду. Читати дальше »»
15 Липня
Пенсійний фонд України (ПФУ) затвердив показник середньої заробітної плати за травень 2020 року Читати дальше »»
15 Липня
Лікування хворих на коронавірусну хворобу COVID-19 в умовах стаціонарного догляду є безкоштовним для пацієнтів. При цьому медична допомога надаватиметься хворим навіть якщо у них не підписана угода Читати дальше »»
15 Липня
14 липня на адресу ТЕС Центренерго було відправлено перші 50 вагонів з вугіллям в рамках контракту на поставку палива між державною компанією та ДТЕК Енерго. Читати дальше »»
14 Липня
Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про заходи, спрямовані на погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії» № 719-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 17 червня 2020 року. Читати дальше »»
13 Липня
Міністерство енергетики за дорученням Президента України Володимира Зеленського завершило медіацію між представниками вуглевидобувних підприємств та ПАТ «Центренерго». Читати дальше »»
10 Липня
Про це зазначено у листі Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля до Голови ФПУ Григорія Осового. Читати дальше »»
9 Липня
СПО об'єднань профспілок не погодив проект постанови Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України", що розглядався Урядом 8 липня, і яким передбачаються чергові обмеження діяльності державних інспекторів праці Читати дальше »»
RSS