зробити стартовою додати в обране


Архів новин

3 Квітня
3 квітня, Голова Укрвуглепрофспілки звернувся до Прем’єр-міністра України з питання щодо виплати заробітної плати та погашення боргів з неї працівникам вугільних підприємств, які знаходяться в стадії реструктуризації та ліквідації. Читати дальше »»
2 Квітня
На цей час роботи по будівництву шахти № 10 «Нововолинська» за відсутності бюджетного фінансування припинено. Читати дальше »»
2 Квітня
Щомісячні страхові виплати, які фінансуються Фондом соціального страхування України для потерпілих на виробництві та членів їх сімей, зростуть на 11%. Відповідну постанову, розроблену Мінсоцполітики на виконання Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», Кабінет Міністрів України прийняв на своєму засіданні 01 квітня 2020 року. Читати дальше »»
2 Квітня
Порушення гарантованого статтею 43 Конституції України права працівників на своєчасне одержання винагороди за працю та, як наслідок, наявність заборгованості з виплати заробітної плати, залишається однією з найгостріших соціально-трудових проблем України. При цьому забезпечити своєчасну виплату заробітної плати не спроможні ні традиційні засоби адміністративного впливу на роботодавців-боржників, ні періоди економічного зростання. Читати дальше »»
1 Квітня
Кабінет Міністрів України прийняв постанову, якою визначається механізм проведення перерахунку пенсій, встановлення щомісячної компенсаційної виплати для пенсіонерів старше 80-річного віку та виплати одноразової грошової допомоги у сумі 1000 грн. Читати дальше »»
1 Квітня
В березні2020 року вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності видобули 2 843 тонни вугілля. План виконано на 100 %. Такі дані станом на 1 квітня були надані Міністерством енергетики та захисту довкілля України. Читати дальше »»
30 Березня
Прийнято Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-2019)" Законом передбачається вдосконалення правових відносин у багатьох сферах життєдіяльності, які зазнали змін у зв’язку із поширенням коронавірусу COVID-19. Читати дальше »»
30 Березня
Кабінет Міністрів України при підготовці змін до Державного бюджету не має наміру зменшувати фінансування для аграріїв і фермерів, повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль Читати дальше »»
30 Березня
29 березня 2020 року на позачерговому засіданні Уряд прийняв постанову “Про внесення змін до Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу”. На період дії карантину надання статусу безробітного відбуватиметься одразу після подання ним заяви, а допомога по безробіттю призначатиметься з першого дня після реєстрації. Читати дальше »»
27 Березня
Федерація профспілок України та Федерація роботодавців України, усвідомлюючи критичність ситуації що склалась в Україні внаслідок поширення пандемії захворювань, викликаних вірусом COVID-19, і свою відповідальність за нашу країну, громадян та економіку, виступили зі спільною заявою та пропозиціями до керівництва держави. Читати дальше »»
RSS