зробити стартовою додати в обране


Архів новин

11 Серпня
6 серпня 2020 року Президентом України В.Зеленським внесено до Верховної Ради України проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» за реєстр № 3963 (http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=69648), яким ініційовано підвищення мінімальної заробітної плати з 1 вересня ц.р. до 5000 грн. Читати дальше »»
10 Серпня
Відповідно до ч. 4 ст. 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» (із змінами) у тому разі, якщо застрахована особа після призначення пенсії продовжувала працювати, перерахунок пенсії здійснюється з урахуванням не менш, як 24 місяці страхового стажу, набутого після призначення (попереднього перерахунку) пенсії незалежно від перерв у роботі. Читати дальше »»
7 Серпня
Онлайн подача заяви на призначення пенсії, після якої застрахованій особі достатньо буде лише один раз відвідати відділення ПФУ для отримання свого пенсійного посвідчення. Читати дальше »»
6 Серпня
Організація навчального року 2020-2021 в умовах адаптивного карантину, забезпечення закладів освіти підручниками та використання коштів субвенцій із державного бюджету місцевим бюджетам – питання всеукраїнської селекторної наради з керівниками областей під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля. Читати дальше »»
6 Серпня
В Україні з 1 серпня дозволили роботу дитячих оздоровчих таборів, але лише на територіях зеленої та жовтої зон карантину. Читати дальше »»
5 Серпня
У правозахисній організації Human Rights Watch закликають Верховну Раду захистити українських працівників і відкликати законопроєкт, що передбачає зміни в законі про профспілки. Читати дальше »»
4 Серпня
Після введення нових правил щодо карантину в Україні дитячі санаторії та табори зможуть працювати в жовтій і зеленій зоні. Читати дальше »»
3 Серпня
З 1 серпня набула чинності постанова Кабінету Міністрів від 22 липня 2020 р. №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». Читати дальше »»
31 Липня
На засіданні були присутні в. о. Міністра енергетики Ольга Буславець, народні депутати, керівництво НКРЕКП, НАЕК «Енергоатом», ДП «Енергоринок», НЕК «Укренерго», ДП «Оператор ринку» та інші представники енергетичної галузі. Читати дальше »»
28 Липня
Середній розмір пенсій, починаючи з січня 2020 року, зріс на 310,56 гривень або на 10,1%, Читати дальше »»
RSS