зробити стартовою додати в обране


Архів новин

16 Квітня
Спеціалісти Держпраці роз'яснили, як на період карантину правильно запроваджувати неповний робочий час і чим він відрізняється від скороченого робочого часу. Читати дальше »»
15 Квітня
У зв'язку з існуючою кризою в енергетичній галузі України 10 шахт і допоміжні підприємства об'єднання ДТЕК Павлоградвугілля, збагачувальні фабрики Павлоградська, Добропільська, Курахівська, а також Першотравенский ремонтно-механічний завод і Науково-виробничий центр ДТЕК з 20 квітня припиняють роботу з видобутку і збагачення вугілля, підготовці гірничих виробок, а також ремонту гірничо шахтного обладнання. Підприємства переводяться в режим підтримки життєдіяльності, а співробітники виводяться в простій з оплатою згідно з колективним договором. Читати дальше »»
15 Квітня
Міністерство соціальної політики України надає роз'яснення, хто отримає одноразову грошову допомогу у сумі 1000 гривень. Читати дальше »»
14 Квітня
Голова первинної профспілкової організації шахти « Надія» Руслан Віхоть звернувся до державних органів влади з приводу критичної ситуації, яка склалася на ПрАТ шахта « Надія» (звернення додається). Читати дальше »»
14 Квітня
На виконання доручення Прем'єр-міністра України Міністерство охорони здоров'я надає роз'яснення що таке “громадське місце”, де необхідно носити маски чи респіратори у зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції відповідно до постанови №211. Читати дальше »»
13 Квітня
Поетапне полегшення карантинних заходів розпочнеться в травні. Уряд готує відповідну стратегію, яку презентує найближчим часом. Читати дальше »»
13 Квітня
Прем’єр-міністр Українни Денис Шмигаль підписав зміни до постанови, якою з 15 квітня встановлюється 65-відсоткове мито на імпорт з Російської Федерації деяких типів вугілля. Читати дальше »»
10 Квітня
Голова Профспілки Віктор Турманов звернувся до Президента України Володимира Зеленського та Прем’єр-Міністра України Дениса Шмигаля з приводу невідкладного вирішення основних проблемних питань енергетичного сектору і виведення вугільної галузі з кризового стану Читати дальше »»
9 Квітня
Федерацією профспілок України в умовах надзвичайної ситуації та поширення коронавірусної хвороби (Covid-19) розроблено на допомогу органам профспілок всіх рівнів інформаційно-роз'яснювальні листівки: Читати дальше »»
9 Квітня
Уряд на своєму засіданні 8 квітня прийняв постанову “Про реалізацію ініціатив, спрямованих на розвиток соціальних сервісів для деяких соціальних груп населення”, розроблену Міністерством соціальної політики. Читати дальше »»
RSS