зробити стартовою додати в обране


Архів новин

16 Березня
Карантин є окремим страховим випадком відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», тож на час його дії працює особливий порядок видачі листків непрацездатності, які фінансуються за рахунок коштів Фонду соціального страхування України. Зазначений порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян, визначено відповідною Інструкцією, затвердженою наказом МОЗ від 13.11.2001 № 455. Читати дальше »»
13 Березня
Умови надання допомоги по тимчасовій непрацездатності та тривалість її виплати чітко визначені статтею 22 цього Закону і діють на всій території України незалежно від введення карантину. Читати дальше »»
11 Березня
Уряд уповноважив заступника міністра енергетики та захисту довкілля України на тимчасове виконання обов’язків міністрів. Читати дальше »»
10 Березня
Суди масово закликають громадян та учасників судових процесів використовувати сучасні альтернативні способи отримання інформації із суду у зв'язку з відсутністю належного фінансування діяльності судів. Читати дальше »»
6 Березня
6 Березня
Добропільська територіальная організація Профспілки напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня організувала першість теркому по шашкам серед жінок. Читати дальше »»
5 Березня
На сайті Верховної Ради України зазначено, що з розгляду знято всі законопроекти Кабінету Міністрів України під головуванням Олексія Гончарука у зв’язку з відставкою Уряду, які не розглядалися в залі Парламенету. Читати дальше »»
4 Березня
За інформацією Міністерства енергетики та захисту довкілля України сьогодні, 4 березня відповідно до помісячного розпису асигнувань загального фонду Державного бюджету України на 2020 рік із змінами за бюджетною програмою КПКВК 2401590 «Реструктуризація вугільної галузі» на вугледобувні підприємства спрямовано 654 248,0 тис. грн. Читати дальше »»
4 Березня
На засіданні Уряду було прийнято рішення про запровадження в Україні електронних лікарняних, яке передбачає автоматизацію процесів та дає можливість відслідкувати весь процес оформлення лікарняного. Читати дальше »»
3 Березня
Кризова ситуація у вугільній галузі, затримка з виплатою заробітної плати, незатребуваність видобутого шахтарями вугілля, низька ціна на вугільну продукцію і високі тарифи на електроенергію, загроза закриття шахт - все це і багато інших негативних факторів, про які вже давно «сурмлять» профспілки, нарешті вилилося у Всеукраїнську нараду гірників, яка відбулася в місті Києві 25 лютого. Читати дальше »»
RSS