зробити стартовою додати в обране


Архів новин

7 Грудня
26 листопада 2020 року набув чинності Закон України № 941-IX «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», згідно з яким Фонд соціального страхування України відновив фінансування медичних і соціальних послуг, одноразових страхових виплат потерпілим внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійного захворювання. Читати дальше »»
4 Грудня
Збільшення пенсійного віку для жінок і посилення вимог до трудового стажу заплановано в Україні в 2021 році. Це призведе до того, що деякі українці вийдуть на заслужений відпочинок.. Читати дальше »»
4 Грудня
Прем’єр-міністр відповів на питання Кореспонденту про головне: де брати гроші, який очікується локдаун, чому будували дороги, в тому числі й питання призначення міністра енергетики, Читати дальше »»
3 Грудня
Абонплату введуть на всі комунальні послуги, крім електроенергії. Верховна Рада ухвалила в повторному другому читанні 240 голосами законопроєкт №2458, згідно з яким в Україні введуть абонплату на всі комунальні послуги, крім електроенергії. Читати дальше »»
3 Грудня
Сьогодні, 3 грудня 2020 року, біля Верховної Ради з ініціативи Федерація профспілок України за участі  членських організацій ФПУ, в тому числі представників Профспілки працівників вугільної промисловості України в місті Києві відбулася Акція протесту щодо наступу на права профспілок. Читати дальше »»
3 Грудня
Уряд прийняв розроблене Міненерго розпорядження «Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 грудня 2018 р. № 1023», яким продовжено строк виконання підприємством ДПЗД «Укрінтеренерго» обов’язків постачальника «останньої надії» без проведення конкурсу до 31.12.2021. Читати дальше »»
3 Грудня
Чотири нові очисні вибої видобутку вугілля запустили гірники Дніпровського, Першотравенського, Павлоградського та Тернівського шахтоуправлінь на Дніпропетровщині. Читати дальше »»
2 Грудня
На підтримку Звернення Голови Профспілки до Прем’єр-міністра України надсилаються чисельні листи від профспілкових організацій та трудових шахтарських колективів до Президента України.. Читати дальше »»
2 Грудня
Сьогодні, 2 грудня акція протесту профспілок відбувається у формі пікету Верховної Ради України у зв'язку із розглядом Парламентом низки законопроектів, ініційованих Урядом та окремими народними депутатами, що продовжують наступ на права працівників і профспілок. Читати дальше »»
2 Грудня
З 01 грудня 2020 року в Україні планово збільшився розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб – з 2 197 гривень до 2 270 гривень. Читати дальше »»
RSS