зробити стартовою додати в обране


Архів новин

18 Листопада
Спільним представницьким органом репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні опрацьовано презентований Урядом проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо дерегуляції трудових відносин», який отримав негативну оцінку профспілок. Читати дальше »»
17 Листопада
17 листопада Верховна Рада України прийняла в цілому Закон України про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік" (щодо реалізації положень статті 11 Закону України "Про ринок природного газу",реєстр. №4119). Читати дальше »»
17 Листопада
17 листопада за сприяння Глобального союзу IndustriALL на базі платформи ZOOM відбувся семінар « Інструменти організації профспілкових кампаній», в якій прийняли участь 19 учасників, зокрема, представники ЦК Профспілки- завідуючий відділом організаційно-інформаційної роботи Юрій Білуха та спеціаліст з інформаційної роботи Олена Бондаренко. Читати дальше »»
16 Листопада
У зв’язку з незадовільним виконанням відповідними міністерствами доручення Уряду стосовно остаточного врегулювання питання щодо внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 24. 06.2016 року №461 для повернення права на пенсію за віком на пільгових умовах, яке було безпідставно скасовано голова Профспілки направив звернення до Прем'єр-міністра України ( звернення додається). Читати дальше »»
16 Листопада
За дорученням ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України голова Профспілки Віктор Турманов звернувся з листом до Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля з приводу термінового вжиття невідкладних заходів, спрямованих на вирішення питання виплати заборгованості по заробітній платі шахтарям ( лист додається). Читати дальше »»
16 Листопада
Шахтарській профспілці міста Торецьк не звикати боротися з труднощами і проблемами. В цьому році вже до звичних додалася ще одна – короновірусний карантин. Проте, дотримуючись усіх належних карантинних заходів, в первинних профспілкових організаціях відбулися звітно-виборні збори, 13 листопада делегати зібралися на звітно-виборну конференцію Торецької територіальної організації. 39 делегатів були ознайомлені в дистанційному режимі зі звітною доповіддю голови теркому Василя Щербаня і, заповнили анкету по голосуванню за кандидатуру профспілкового лідера. Читати дальше »»
16 Листопада
Шановні колеги, друзі! Від імені Центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України щиро вітаю профспілковий комітет, профспілковий актив і всіх членів Донецької шахтобудівельної територіальної профспілкової організації працівників вугільної промисловості України з нагоди 50-річчя від Дня заснування. Читати дальше »»
13 Листопада
На черговому засіданні Президії Федерації профспілок України, яке відбулося нещодавно було розглянуто ряд важливих питань щодо захисту прав працівників усіх галузей економіки та бюджетної сфери, зокрема в умовах карантинних обмежень, введених Урядом через пандемією СОVI-19. Читати дальше »»
13 Листопада
Раніше ми писали про те, що в Україні встановлено "карантин вихідного дня". Відповідне рішення було прийнято на засіданні Кабміну 11 листопада. Зміни внесено в постанову №641. Читати дальше »»
12 Листопада
З метою протидії поширенню коронавірусної інфекції та вжиття заходів щодо упередження розповсюдження COVID-19 Фонд соціального страхування України наполегливо рекомендує страхувальникам (роботодавцям) на час карантину надавати перевагу дистанційній формі подачі документів до Фонду. Читати дальше »»
RSS