зробити стартовою додати в обране


Архів новин

10 Червня
При оформленні заяви-розрахунку, за якою Фонд соціального страхування України фінансує лікарняні, роботодавці мають вказувати ті листки непрацездатності, на підставі яких необхідно здійснити виплату матеріального забезпечення. Читати дальше »»
9 Червня
У Представництві Європейського Союзу в Україні висловили готовність підтримати нашу державу для проведення реформи вугільної галузі. Читати дальше »»
5 Червня
За оперативними даними за 5 місяців 2020 року (грудень 2019 року та 4 місяці 2020 року) вугледобувними підприємствами Мінекоенерго нараховано 2 579,8 млн. грн заробітної плати. Читати дальше »»
5 Червня
4 червня в режимі відеоконференції Zoom відбулася нарада керівництва ФПУ з керівниками Всеукраїнських профспілок, територіальних профоб'єднань . Читати дальше »»
3 Червня
Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу Міністерства охорони здоров’я щодо пом’якшення частини обмежувальних заходів з 5 червня. Мова іде про дозвіл закладам громадського харчування на прийом відвідувачів всередині, дозвіл на проведення релігійних заходів, скасування обов’язкової самоізоляції для осіб старше 60 років тощо. Усі ці зміни діятимуть за правилами адаптивного карантину – тобто у кожному регіоні встановлюватимуться індивідуально. Читати дальше »»
3 Червня
Відбулося зібрання трудового колективу шахтарів "Добропіллявугілля", профспілок вугільної галузі та мешканців шахтарських міст з приводу відсутності збуту вугільної продукції шахт "Добропіллявугілля", а також продовження простою шахт з 1 червня . Читати дальше »»
3 Червня
Під головуванням Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова відбулося засідання робочої групи з проблемних питань функціонування енергетичної сфери. Читати дальше »»
3 Червня
Закон передбачає збільшення розміру допомоги на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування, яка призначається відповідно до Закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми», з 2 до 2,5 прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, а на дітей з інвалідністю - до 3,5 прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку. Читати дальше »»
2 Червня
Законом України від 13.04.2020 № 553-IX «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» внесено зміни до Прикінцевих положень Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття». Читати дальше »»
2 Червня
В травні 2020 року вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності видобули 1 514 855 тонн вугілля. Планове завдання виконано на 60%. Читати дальше »»
RSS