зробити стартовою додати в обране


Архів новин

8 Липня
Водночас, самостійно лікар-ФОП може продовжувати лікарняний листок на термін до 10 днів. Рішення про продовження листка непрацездатності понад 10 днів можливе лише лікуючим лікарем спільно із завідувачем відділення, а надалі – лікарсько-консультаційною комісією (ЛКК), яка призначається керівником лікувально-профілактичного закладу. Читати дальше »»
8 Липня
Мінекономіки разом із Державною службою зайнятості продовжує інформування щодо ключових питань, які стосуються втрати роботи, отримання фінансової допомоги або допомоги у пошуку нової роботи. Читати дальше »»
6 Липня
Хороша практика є у Торецької територіальної організаціі Укрвуглепрофспілки - постійно і всебічно інформувати членів своєї Профспілки про всі важливі події, заходи, акції ППВПУ, спрямовані на захист прав і гарантій шахтарів. Читати дальше »»
3 Липня
ПАТ«Центренерго» сплатило державним вугільним шахтам 53 млн грн за останні два тижня червня та ще 49 млн гривень 1 липня. Про це повідомляє пресслужба. Читати дальше »»
3 Липня
2 липня відбулося чергове засідання Президії ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України. На порядку денному було розглянуто питання «Про виведення з кризового стану вугільної промисловості України та дії Профспілки в цьому напрямку». Читати дальше »»
3 Липня
2 липня відбулася зустріч голів шахтарських профспілок – Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України, Регіонального об’єднання Незалежної профспілки гірників України м.Червонограда та профспілки ПРАТ «Шахта «Надія» з першим заступником голови Львівської обласної державної адміністрації Андрієм Годиком. Участь у заході також взяли директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Богдан Кейван та начальник відділу вугільної та енергетичної промисловості Мар’ян Мороз. Читати дальше »»
2 Липня
17 червня 2020 року відбулася зустріч Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля з представниками Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні та Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об'єднань профспілок на національному рівні. Читати дальше »»
2 Липня
2 липня ц.р. на засіданні Урядового комітету з питань національної безпеки і оборони, реінтеграції тимчасово окупованих територій та соціальної політики розглядався підготовлений Мінекономрозвитку проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», яким зокрема вносяться зміни до Порядку здійснення державного контролю за доодержанням законодавства про працю, затвердженого постановою КМУ від 21.08.2019 № 823. Читати дальше »»
1 Липня
Для виплати боргів із заробітної плати перед шахтарями державних вуглевидобувних підприємств перераховано 339 млн грн. Читати дальше »»
1 Липня
Звернення Голови Торецької територіальної організації Профспілки до: - /повторно/ Народних депутатів України Яковенко Е. Г., Королевської Н.Ю. щодо проблем, які потребують втручання стосовно поновлення пільг на оплату листів тимчасової непрацездатності у повному обсязі, зарахування страхового стажу в зв’язку із заборгованістю вугільних підприємств по єдиному соціальному внеску, зарахування пенсійного стажу по Спискам 1 і 2 працівникам, які перебувають у підземних умовах 50% робочого часу, забезпечення побутовим паливом працівників шахт у стадії ліквідації також з проханням втрутитися в ситуацію, яка склалася на шахті «Нова» і сприяти у рішенні питання виплати працівникам шахти заборгованості із заробітної плати за 2014р. Читати дальше »»
RSS