зробити стартовою додати в обране


Архів новин

23 Березня
Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий звернувся до членів профспілок, органів державної влади і роботодавців щодо підтримки працюючих людей. Читати дальше »»
20 Березня
У Верховній Раді України зареєстровано Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо підвищення рівня соціального захисту шахтарів та членів їх сімей( реєстр. №3230). Читати дальше »»
20 Березня
Відповідно до статті 40 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» при призначенні пенсій застосовується середня заробітна плата (дохід) в Україні, з якої сплачено страхові внески, обчислена як середній показник за три календарні роки, що передують року звернення за призначенням пенсії. Читати дальше »»
19 Березня
Національна служба здоров’я України (НСЗУ) запустила в Фейсбук окрему сторінку для пацієнтів. На ній публікуватиметься корисна та зрозуміла інформація, яка допоможе українцям орієнтуватися в системі охорони здоров’я та знати власні права. Читати дальше »»
19 Березня
Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України надіслано на погодження з одноденний строк проект Закону України «Про працю», який відкликаний з Верховної Ради України. Читати дальше »»
19 Березня
Під час селекторної наради з керівниками вугільних підприємств, яку провели т. в. о. Міністра Віталій Шубін та заступник Міністра Олексій Рябчин, керівники підприємств поінформували про організацію роботи підприємств в умовах карантину та заходи для запобігання поширенню вірусної інфекції. Зокрема, організовано вимірювання температури при вході працівників на роботу, закупівлю дезінфікуючих засобів та засобів індивідуального захисту, вирішено питання щодо підвезення працівників тощо. Читати дальше »»
18 Березня
Кабінет Міністрів України на своєму засіданні, 18 березня, прийняв рішення про введення спеціального мита на імпорт електроенергії та вугілля з Російської Федерації. Читати дальше »»
18 Березня
Президент України Володимир Зеленський підписав закони, спрямовані на протидію поширенню коронавірусу в Україні. Документи ухвалено Верховною Радою України на позачерговому засіданні 17 березня 2020 року. Читати дальше »»
18 Березня
Відповідно до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» Міністерство соціальної політики України повідомляє, що фактичний розмір прожиткового мінімуму у цінах лютого 2020 року у розрахунку на місяць на одну особу становив: Читати дальше »»
16 Березня
У Верховній Раді України зареєстровано проект Закону України № 3204" Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дії колективних договорів". Читати дальше »»
RSS