зробити стартовою додати в обране


Архів новин

7 Травня
Відбулося засідання круглому столі на тему: «Подолання кризових явищ в українській енергетиці». на якому в.о. Міністра енергетики і захисту довкілля Ольга Буславець прокоментувала нагальні виклики в галузі та запропоновані Міністерством рішення. Читати дальше »»
6 Травня
Міжнародна організація праці застерігає, якщо людям, які повертаються до роботи, не забезпечити належного захисту, нас може спалахнути друга хвилею пандемії. Читати дальше »»
5 Травня
Держпраці нагадало в яких випадках необхідно використовувати засоби індивідуального захисту (ЗІЗ) у робочому процесі. Читати дальше »»
5 Травня
Прийнято відповідну постанову Правління Національного банку України. Читати дальше »»
5 Травня
Під час тривалого карантину роботодавці як ніколи гостро відчувають потребу в гнучких формах регулювання процесу праці. Багатьма успішно протестовані гнучкі графіки, надомна і дистанційна робота, а також креативні способи оформлення кадрових документів. Прийшла черга пошуку додаткових гнучких варіантів роботи з кадрами, які допомагають протримаються на плаву в ці непрості часи. Читати дальше »»
4 Травня
Cтабільна ситуація з захворюваністю дозволяє з 11 травня розпочати зняття перших обмежень і перейти до концепції адаптивного карантину. Читати дальше »»
4 Травня
В квітні 2020 року вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності видобули 2 527 500 тонн вугілля. План виконано на 61%. Читати дальше »»
4 Травня
Відповідні норми трудового законодавства роз'яснили в Держпраці Читати дальше »»
30 Квітня

Шановні працівники і ветерани вугільної галузі!

Щиро вітаю Вас зі Святом праці – 1 Травня, яке протягом років надихає на нові звершення і добрі справи! Це особливо важливо в нинішніх непростих економічних умовах, коли від ефективної роботи і самовіддачі кожного залежить майбутнє нашої країни, її незалежність і суверенітет.

Сьогодні необхідно створити надійний фундамент для розвитку вугільної галузі, а головним є соціально захищена людина – трудівник. Насамперед, це стосується своєчасної виплати заробітної плати та соціальних пільг, збереження і розвиток робочих місць, забезпечення безпечних умов праці шахтарів, прозорих фінансових відносин. Переконаний, що тільки разом і в єдності професійного бачення, ми зможемо здолати всі труднощі і зробити життя працівників вугільної галузі більш достойним.

Бажаю міцного здоров’я, успіхів у професійній діяльності, миру, гарного весняного настрою Вам і Вашим родинам.

З повагою,

Віктор Турманов, голова Профспілки працівників вугільної промисловості України Читати дальше »»
30 Квітня
24 квітня 2020року Кабінетом Міністрів України було прийнято Постанову № 312 про створення Антикризового енергетичного штабу на чолі з Прем'єр – міністром України Денисем Шмигалем. До складу даного штабу входять 32 особи з числа керівництва відповідних міністерств і відомств, народних депутатів України, членів Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг та представника Профспілки працівників вугільної промисловості України. Читати дальше »»
RSS