зробити стартовою додати в обране


Архів новин

12 Листопада
Уряд запровадив карантин вихідного дня до 30 листопада 2020 року. Також протиепідемічні обмеження, які стосувалися помаранчевої зони карантину, тепер будуть діяти для всіх регіонів країни. Читати дальше »»
11 Листопада
10 листопада відбулося засідання колегії Міненерго України з питань підготовки об’єктів паливно-енергетичного комплексу до проходження осінньо-зимового періоду 2020/21 року. Також було обговорено запаси палива та стан електромереж, готовність генеруючих компаній до зимових навантажень. Читати дальше »»
11 Листопада
За 10 місяців 2020 року сталося 225 нещасних випадків загального виробничого травматизму, у тому числі 10 випадків із смертельними наслідками. Читати дальше »»
11 Листопада
Народними депутатами Верховної Ради України 6 листопада ц.р. підтримано законопроєкт №3890, який має запровадити штрафи для власників бізнесу, установ та організацій за те, що їхні відвідувачі не носять захисні маски. Читати дальше »»
11 Листопада
Пандемія коронавірусу внесла свої корективи в хід звітно-виборної кампанії в первинних профспілкових організаціях Профспілки працівників вугільної промисловості України. Першим серед «первинних організацій» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» в новому форматі відзвітував про свою роботу профком ППВПУ філії «Павлоградська автобаза». Читати дальше »»
10 Листопада
Застурник Міністра енергетики України Максим Немчинов висвітлив основні напрямки Концепції реформування вугільної галузі України та перші потенційні пілотні проєкти трансформації вугільних шахт. Читати дальше »»
10 Листопада
У 2021 році пенсіонерів чекають нововведення, наступного року для виходу на пенсійне забезпечення в шістдесят років знадобиться 28 років робочого стажу, а не 27 років, як зараз. Відсутні роки стажу можна купити, але за дорожчими розцінками. Про це повідомляється на сайті Пенсійного фонду України. Читати дальше »»
10 Листопада
Міністерство охорони здоров’я пропонує посилити карантинні заходи. Їх вже найближчими днями розглянуть на засіданні Уряду. Про це під час щоденного брифінгу повідомив Міністр охорони здоров’я Максим Степанов. Читати дальше »»
6 Листопада
Як раніше уже повідомлялося на сайті, на виконання доручення Прем’єр – міністра України Д. Шмигаля, яке було надано 28.08.2020 після особистої зустрічі Голови Профспілки В.Турманова з Прем’єр - міністром України, 29.09.2020 року за ініціативою першого заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ю.Свириденко відбувалася нарада з обговорення спірних питань щодо внесення змін до Списків з метою повернення права на пенсію за віком на пільгових умовах окремій категорії працівників вугільної галузі, для яких воно безпідставно було скасовано у 2016 році. Читати дальше »»
6 Листопада
Важливі питання щодо захисту прав працівників усіх галузей економіки та бюджетної сфери, зокрема в умовах карантинних обмежень, введених Урядом через пандемією СОVID-19, обговорено сьогодні на засіданні Ради Федерації профспілок України. Читати дальше »»
RSS